Selamlar, ben de yaklaşık aynı bütçede mouse arıyorum hocam. Karar verebildiniz mi? Bu arada konuyu okurken gördüm Fortnite nickleriniz nedir ekleşiriz![]()
Hocam çok kararsızım hala karar veremedim Ajazz'ın stok bitti zaten ama birsi ibir şey dediği anda kafam kurcalanıyor diğer alacağımdan vazgeçiyorum. Basilisk güzel bir mouse gibi geliyor şu anlık ama ağırlık bakımından gerçekten çok ağır bir mouse.
Ben de sadece deneyimlemek için almak istiyorum hocam yoksa mevcut kablolu farem güzel. Diğer konu açanlara soruyorum ben de belki güzel öneri çıkar diye.
Ya hocam galiba Razer Viper V3 HyperSpeed alacağım galiba. Razer hastasıyım dayanamıyorum ve çok hoşuma gidiyor zaten Viper serisi farede gerçekten aşırı hafif onu alacağım sanırım elime falan da tam oturan bir model.
Hocam o bütçeyi biraz aşmıyor mu, benim bütçe 1500 hadi zorlasam 1600-1700 o sebeple Razer pahalı geliyor. Yoksa çok güzel mouse, alacaksanız hayırlı olsun.
Ya hocam galiba Razer Viper V3 HyperSpeed alacağım galiba. Razer hastasıyım dayanamıyorum ve çok hoşuma gidiyor zaten Viper serisi farede gerçekten aşırı hafif onu alacağım sanırım elime falan da tam oturan bir model.
Hocam 88.4 gram civarı çok ta hafif değil aslında. 60 ideal ve 65'e düşürebilirsiniz aslında AAA pil takıp alüminyum folyo ile düşürülüyormuş.
Hocam ben demek ki Pro olanını denemişim görünüşleri çok benziyor HyperSpeed sanmışımdır. Bir de 1200TL civarlarında DeathAdder V2 X HyperSpeed gördüm sıfır ürün rastgele girdiğim bir mağazada bu fiyat çok uygun değil mi alayım mı ürün iyi midir?
104 gram hocam tavsiye etmem Fortnite için çok ağır kalır. 60 gram civarı lazım size.
O da pilli bir mouse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.