1700 TL kablosuz mouse önerisi

Bütçe
1700
Ajazz AJ159 Apex fare takılma yapıyor Temu'daki mcular royuan mış ve takılıyormuş. Siz bilirsiniz isterseniz alın.

Farklı mouse olarak öneriniz var mı?

Tamam iade eder takılırsa sorun yok Temu iade alıyor.

Haklısınız hocam ama iade olaylarını pek sevmiyorum. Sadece siz değil çoğu kişi bu mouse için bu fiyata alınabilecek en iyisi olduğunu söylüyor.

Hocam içerisinden dongle bile çıkmıyor ekstradan para vermem lazım ve üstüne dongle ile bile sadece 2K polling rate var.

CS veya Valorant'ta 8K kullanamazsın zaten 4K Max destekliyor ve 4K sorunsuz kullanabilmen için de 240Hz 0.5 monitör ve CPU'nun iyi olması gerekiyor eğer böyleyse AJ159 alabilirsin takılma olursa iade edersin

CS veya Valorant'ta 8K kullanamazsın zaten 4K Max destekliyor ve 4K sorunsuz kullanabilmen için de 240Hz 0.5 monitör ve CPU'nun iyi olması gerekiyor eğer böyleyse AJ159 alabilirsin takılma olursa iade edersin.

Bilgisayarım gayet iyi hocam monitörüde yakın zamanda değiştireceğim inşallah. Çoğunluk Fortnite oynuyorum.

CS veya Valorant'ta 8K kullanamazsın zaten 4K Max destekliyor ve 4K sorunsuz kullanabilmen için de 240Hz 0.5 monitör ve CPU'nun iyi olması gerekiyor eğer böyleyse AJ159 alabilirsin takılma olursa iade edersin.
O değerler gerçek bile olmuyor ms gecikme değerleri. Ayrıca oyun desteklemiyor diye bir şey yok gayet destekliyor. Ben 180 Hz'de farkı gayet iyi anlıyorum.

Bilgisayarım gayet iyi hocam monitörüde yakın zamanda değiştireceğim inşallah. Çoğunluk Fortnite oynuyorum.

Ben de Fortnite oynuyorum. 8000 Hz Fortnite da kullanan görmedim. 4000 Hz kullanan da parmakla gösterilecek kadar Az'dır. Neden çoğu profesyonel oyuncu 1000 Hz tercih ediyor olabilir? Mrsavage bugha mongraal. Dediklerimden anlayabilirsiniz bence. İstediğinizi alın ama bir fark olmayacak 8K Hz i hissetmeyeceksiniz veya 4K Ahmet tunc arkadasımız gibiler 180 Hz monitörüyle 8K Hz çalıştırmaya çalışıp bunu hissettiğini ifade etmiş ona çok güldüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
3070 Ti ve 7900XT ile 8K Hz Fortnite da FPS düşüşü drop yiyen birisi. Ve bu fare Razer Viper 8 k 4000 2000 Hz de bile FPS düşüşü drop yiyenler olmuş siz Ajazz AJ159 Apex ile bir sorun yaşamayacağınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

Son düzenleme:
Ekran kartıyla polling rate bağlantısı nedir? Konuyu açan kimse bilgisayardan hiç mi hiç anlamıyor. İşlemciyi yorar ancak polling rate. R5 1600 falan kullanmıyorsan sorun değil o da.

Klavye için şarj konusunda RGB'leri kapatabilirsin daha az enerji harcar klavyen. Birçok mouse kullandım Viper V2 Pro, da V3 faker Edition, G PRO S, XM1r, gwolves ht-s, G305, G300s daha yazamayacağım çok fazla var mouse ben de bir takıntı aslında mouse alıp satmak Sahibinden'de şu an 30'a yakın satışım var hepsi mouse mouse konusunda size şöyle yardımcı olayım elinizin neye uyduğunu önce anlamanız lazım palm grip mi daha rahat claw mı istiyorsunuz ona göre ben size kaliteli bir şey önereyim fakat marka konusunda takıntınız varsa DeathAdder V3 Pro palm için en iyilerdendir Fortnite'da, G PRO Superlight zaten kendini kanıtlamış fakat fiyatı tuzlu bir marka ama alınabilir evet. Şu an mesela mongraal G402 kullanıyor sanırım alışkanlık tamamen istese G PRO S'da kullanabilir. Mr Savage sponsorluğundan dolayı G PRO kullandığını söylüyor fakat yayınlarında bazen cam açtığında görüyoruz. Roccat kone Pure sevdasından vazgeçemiyor. Yani tamamen alışkanlık mouse konusu. Mouselarda üst segment farelerde sensörü çok fazla hissetmessiniz. Kendi deneyimlerimden ve bu oyunculardan yola çıkarak bunu söyleyebiliyorum

Hocam haklısınız fakat bunların fiyatları gerçekten çok yüksek daha uygun bütçeli gerçekten sağlam bir mouse yok mu normalde marka takıntım var özellikle Razer açısından ama kaliteli olsun Razer olmasın fark etmez bana önemli olan gerçekten elimin rahat edebileceği bir mouse olması fiyatının uygun ve kablosuz bir mouse olması önerebilecekleriniz nelerdir? Acaba. Razer DeathAdder Essential kullanıyorum şu anda palm grip faresi fakat claw olarak kullanıyorum bu duruma çok alıştım ondan sıkıntı çekmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…