Klavye için şarj konusunda RGB'leri kapatabilirsin daha az enerji harcar klavyen. Birçok mouse kullandım Viper V2 Pro, da V3 faker Edition, G PRO S, XM1r, gwolves ht-s, G305, G300s daha yazamayacağım çok fazla var mouse ben de bir takıntı aslında mouse alıp satmak Sahibinden'de şu an 30'a yakın satışım var hepsi mouse
mouse konusunda size şöyle yardımcı olayım elinizin neye uyduğunu önce anlamanız lazım palm grip mi daha rahat claw mı istiyorsunuz ona göre ben size kaliteli bir şey önereyim fakat marka konusunda takıntınız varsa DeathAdder V3 Pro palm için en iyilerdendir Fortnite'da, G PRO Superlight zaten kendini kanıtlamış fakat fiyatı tuzlu bir marka ama alınabilir evet. Şu an mesela mongraal G402 kullanıyor sanırım alışkanlık tamamen istese G PRO S'da kullanabilir. Mr Savage sponsorluğundan dolayı G PRO kullandığını söylüyor fakat yayınlarında bazen cam açtığında görüyoruz. Roccat kone Pure sevdasından vazgeçemiyor. Yani tamamen alışkanlık mouse konusu. Mouselarda üst segment farelerde sensörü çok fazla hissetmessiniz. Kendi deneyimlerimden ve bu oyunculardan yola çıkarak bunu söyleyebiliyorum.