1700 TL kadar dizüstü tavsiyesi

ultimix

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
esnaf
Selamlar;

1700 Tl'ye kadar office kullanımı vb. işler için tercihen Asus veya Dell marka dizüstü tavsiyelerinizi bekliyorum.

* Kronik sorunu olmayan bir model olsun lütfen. Kendim için değil de kızkardeşim için bakıyorum.
* Soğutma sistemi sıkıntılı olmayan (eski hp dizüstü elektirikli süpürgeyi aratmıyordu.)
* Freedos olmayacak.
* Yine ilk planda i5 işlemcili, yeni nesil i3 ler var ise onlardan da olabilir. Piyasaya oldukça uzak kaldım.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler

Kullanım amacını belirttim ilk mesajda
Ayrıca Freedos veya linux olmayacak, Windows işletim sistemi olacak.

Ben linkteki ürünü buldum tavsiye eder misiniz? Aslında ben uygun olduğunu düşünüyorum fakat gittigidiyordan almak biraz tereddüt ettiriyor. Satıcının referansı oldukça iyi görünüyor. Garanti konusunda sanırım bir sıkıntı oluşmaz.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisa...in10-204652483

Hocam 1500 TL değil mi, Bimeks'in sitesi mi hatalı ?

Bakın :

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-02-04-21-26-26.png
    Screenshot_2016-02-04-21-26-26.png
    61,3 KB · Görüntüleme: 179
Hocam 1500 TL değil mi, Bimeks'in sitesi mi hatalı ?

Bakın :

Evet haklısınız farklı bir ürüne bakmışım. Fiyat oldukça uygun görünüyor yanlış hatırlamıyorsam Windows 8'den Windows 10'a ücretsiz yükseltme yapılabiliyordu. Umarım hatalı fiyat değildir veya teşhir ürünü.

Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı