R5 5600 ve RTX 3060 Ti sistem LoL'de düşük FPS veriyor

Strasseux

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba sadece LoL'de aşırı düşük FPS alıyorum, sorunu hala çözemedim. Sistemi formatladım, driver her şey güncel. Sistemimde ısınma problemim yok. Ryzen 5 5600, 3060 Ti, 16 GB RAM, ASUS B450M K-II anakartım var. Valorant'ta 300-400 FPS arası oynarken LoL'de 100-120 FPS arası oynuyorum, bu sorunu nasıl çözeceğim? Arkadaşım neredeyse aynı sistemde 180-200 FPS oynuyorken laptop olmasına rağmen ben niye bu kadar düşük FPS alıyorum?

Merhaba hocam öncelikler DDU ile driverı silmeni öneriyorum daha sonra sürücü ayarlarını full performansa göre ayarla IObit uninstaller adlı programı indir ve internet EXPO'ler gibi Windows uygulamalrını IObit uninstaller kaldır sorun düzelecektir bir de BIOS ayarlarını yap full performans olarak hiçbir sıkıntı yaşamazsın.

Merhaba hocam öncelikler DDU ile driverı silmeni öneriyorum daha sonra sürücü ayarlarını full performansa göre ayarla IObit uninstaller adlı programı indir ve internet EXPO'ler gibi Windows uygulamalrını IObit uninstaller kaldır sorun düzelecektir bir de BIOS ayarlarını yap full performans olarak hiçbir sıkıntı yaşamazsın.

Hocam BIOS ayarlarını yaptım zaten PC'yide formatlamıştım sürücüleri tekrar kurdum zaten yine de DDU yapmam gerekli mi?

Hocam BIOS ayarlarını yaptım zaten PC'yide formatlamıştım sürücüleri tekrar kurdum zaten yine de DDU yapmam gerekli mi?

DDU yine de en iyi çözüm ve yazdığım gibi IObit uninstaller kullan çok büyük faydasını göreceksin.
İnternetten Pro key bulup kullanısan çok daha iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı