1700 TL kasa önerisi

Bugün gezerken şöyle bir kasa gördüm. Tam fikrim yok. Fiyatı uygun fikri olan yazsın. Umarım işine yarar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgi için teşekkürler.
220T Corsair hoşuma gitti. O iyi bir kasa mi hocam?
Bu arada herkesin attığı kasalara baktım. Bazıları pek içime sinmedi. Ve satıcılardan kaynaklı aslinda.

Bilgi için teşekkürler.
Bu arada herkesin attığı kasalara baktım. Bazıları pek içime sinmedi. Ve satıcılardan kaynaklı aslinda.

Ortalama bir kasa DLS480 çok daha iyi.

MSI sekira 100R hakkında düşünceniz nedir arkadaşlar? Sizce o kasa alınması mantıklı mı?
Bide kusuruma bakmayın belirtmeyi unutmuşum. Daha bilindik satıcılardan önerirseniz sevinirim.
Leş gibi kasa.

Bugün gezerken şöyle bir kasa gördüm. Tam fikrim yok. Fiyatı uygun fikri olan yazsın. Umarım işine yarar.
Bu bütçene önerilecek bir kasa değil. Kendiniz almayı düşünüyorsanız konu açın.
Bilgi için teşekkürler.
Hayır, değil. O da kötü bir kasa.
Warcry bayağı bir leş kasa fiziksel olarak inceleme şansım olmuştu üflesen sallanıyor, kalite hissi sıfır.
Bu kasayı gereksiz gömüyorsunuz. Kasanın amacı gösteriş zaten. Hava akışı da stok halde gelen 6 fanın da yönünü çevirince gayet iyi oluyor. Gösteriş kasasında malzemeye önem vermem. Yarısı cam zaten kasanın.

Bu kasayı gereksiz gömüyorsunuz. Kasanın amacı gösteriş zaten. Hava akışı da stok halde gelen 6 fanın da yönünü çevirince gayet iyi oluyor. Gösteriş kasasında malzemeye önem vermem. Yarısı cam zaten kasanın.

Vallahi çok kötü hiç fiziksel olarak bakma şansın oldu mu bilmiyorum, böyle acayip bir kasa görmedim. Bunun farklı etiket basılmışını Linus montajlamaya çalışmıştı da elinde kalıyordu. Görselliğe lafım yok ama kalite hissi yerlerde sürünüyor.

Leş gibi kasa.

Bu bütçene önerilecek bir kasa değil. Kendiniz almayı düşünüyorsanız konu açın.

Hayır, değil. O da kötü bir kasa.

Bütün önerileri eleştirdikten sonra sizin tavsiyenizi görsek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı