1700 TL Laptop Tavsiyesi

Erkqn64

Hectopat
Katılım
17 Şubat 2016
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Technopat'ı sürekli Youtube üzerinden takip etmekteydim çoğu videolarını takip ediyorum az çok sayesinde bir şeyler öğrendim. Bu da foruma olan ilk mesajım, başlamak için biraz geç kalmışım ancak bazen bazı vesileler olması gerekiyor ki benim de laptop alacak olmam buna bir sebeptir. Siz değerli kardeşlerimden büyüklerimden birkaç öneri istiyorum şimdiden teşekkür ederim. Öncelikle pek fazla grafik tutkum yoktur medium özellikler benim için idealdir oynadığım oyunlardan örnek verecek olursam; Counter Strike GO, ElderScrols Skyrim, Dota2, Diablo 3, GTA5, H1Z1 tarzı oyunlardır. Bir arkadaşımda Asus'un bir laptopu var model olarak hatırlayamıyorum ancak GT630M 4GB 128 bit ekran kartı kullanmaktaydı. Bu saydığım oyunların hepsini oynayabiliyor sorunsuz bir şekilde. Benim şu anki bütçem 1600 1700 TL civarında. İkinci el bir tane laptop buldum HP marka GT820M mevcut. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? İlla sıfır bilgisayar olsun istemiyorum. Bana bu konuda önerileriniz nelerdir, teşekkür ederim şimdiden.

Edit1: Asus X550JK buldum ancak stock konusunda biraz sıkıntılı alabileceğim güvenilir yerler var mıdır? Ekran kartı konusunda GTX850M içeren Asus PC'leri nasıl aratabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Buyur aradığın fiyata uyğun bir ürün Casper Nirvana CN.BMD4210B i5 (W10) Intel Core i5 4210M Notebook Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks gt940m ekran kartlı modelini buradan aldım aynı fiyata şuan için saydığın oyunlardan bir tek gta5 satın aldım onu oynuyorum ve çok rahat saatlerce hiç donma kasma olmadan oynuyorum grafik ayarları texture quality'mi ne bi ayarı var o high da shadow Quality ve 2 tane daha Quality ayarı normalde geriye kalan herşey high ve en yüksekte ısınma kabul edilebilir derecede öyle insanların abarttığı gibi 90-100 derecelerde değil hatta lolde felan daha çok ısınıyor gta 5'e göre elimi uzatınca o çıkan sıcak hava elimi yakmıyor ılık hava üflüyor eğer gta 5 le aynı grafik gereksinimlerine sahip oyunları oynayacaksan gönül rahatlığı ile alabilirsin
Not : Bende çokta kaliteli olmayan bimeksten bi 60 bi para ile aldığım soğutucu var belki onunda etkisi olabilir. Fakat eğer denilen şekilde ısınsaydı bu bilgisayar soğutucuda çok etki etmezdi soğutucu tahminimce bi 5-10 derece etkiliyordur.
 
Önerdiğin ürün için çok teşekkür ederim. World kartım var 9 taksite kadar vade farksız bölüyolarmış o şekilde düşüneceğim. Hayırlısı olur inşallah :)
 
Önerdiğin ürün için çok teşekkür ederim. World kartım var 9 taksite kadar vade farksız bölüyolarmış o şekilde düşüneceğim. Hayırlısı olur inşallah :)
İnşallah memnun kalırsın fakat bimeks'den alırsan bi para olayını araştır öyle al ben 170TL bi para hediyesi ile almıştım latop soğutucusu, logitech kablosuz klavye ve fare, notebook çantası, bilgisayarın kendisi hepsi toplam 1700 tl ye gelmiş oldu kablosuz klavye fare almanı tavsiye ederim laptop'u kendi klavyesinden kullanmak gerçekten zor oluyor yada ben küçük tuşlara alışık değilim bana öyle geldi bilmiyorum ama şuan ayrı klavyeden kullanmak gerçekten çok rahat oluyor. Eklemeyi unutmuşum ben bu laptop'u alırken gt840m yazıyordu mağazadaki satan elemanlarda 840m diye sattı eve gelip baktığım 940m olduğunu gördüm bazı yanlışlıklar olabiliyor mağazalarda
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı