Herkese merhaba, 1700 TL bütçe ile mekanik klavye arıyorum. Çok sesli olmaması tercihim. Logitech G413 düşünüyordum fakat kronik sorunu var diye yorumlar okudum. Razer Blackwidow V3 düşünüyorum fakat çok sesli olması korkutuyor. Bunların haricinde önerebilecekleriniz nelerdir?
Herkese merhaba, 1700 TL bütçe ile mekanik klavye arıyorum. Çok sesli olmaması tercihim. Logitech G413 düşünüyordum fakat kronik sorunu var diye yorumlar okudum. Razer Blackwidow V3 düşünüyorum fakat çok sesli olması korkutuyor. Bunların haricinde önerebilecekleriniz nelerdir?
En ucuz HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.689,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Red Switch kullanıyor bu klavye. Yani ses ihtiyacınızı karşılar.
En ucuz HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.689,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
www.akakce.com
Hocam beni ciddiye alır mısınız? Attığım klavyede Bluetooth 5.0 2.4g wireless ve kablolu kullanım özelliği,Hotswap ayrıcalığı, Gateron G Pro Yellow(dünyanın en iyi ilk 5 switchinden biri) switch,PBT Doubleshot keycaps ve RGB fonksiyonları gibi birsürü özellik var.
Hocam beni ciddiye alır mısınız? Attığım klavyede Bluetooth 5.0 2.4G Wireless ve kablolu kullanım özelliği, hotswap ayrıcalığı, Gateron G PRO yellow(dünyanın en iyi ilk 5 switchinden biri) Switch, PBT doubleshot keycaps ve RGB fonksiyonları gibi bir sürü özellik var.