1700 TL monitör tavsiyesi

Bütçe
1400 1700

Umut Mermer

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar bu iki model arasında kaldım. Başka önerebileceğiniz var mıdır? AOC arasında gidip geliyorum. Bütçem 1400 1700 TL arası ve bunlar daha ucuz fiyata düşüyor mu? Beklemeli miyim?

AOC C24G1 23.6" 1ms 144Hz.

MSI Optix G24C4 23.6" 144Hz 1ms

Ben olsam Aoc 24G2U alırdım. Tasarımı daha güzel 24 inç bir monitörde curved saçma olur.

Eğer rekabetçi oyunları oynuyorsanız Zowie XL2411K modelini öneriyorum. Gerçekten çok başarılı ve çok tutan bir model. Ayrıca K serisi yeni çıkan model ve eski modele göre önemli değişiklikler var. Ama rekabetçi oyunlarda performansından ziyade görüntü kalitesi, renk paleti önemli derseniz AOC 24G2U modelini öneriyorum. IPS panel olması attığınız VA panellere göre daha canlı bir görüntü sağlar ve renkler daha kaliteli görünür. Zowie modeli 2000 TL civarı ama kesinlikle değer, AOC modeli ise 1700-1800 TL civarında.

Aynı özellikteler ben olsam ucuz olan AOC C24G1'i alırdım.

Ben olsam AOC 24G2U alırdım. Tasarımı daha güzel 24 inç bir monitörde Curved saçma olur.

Arasında çok fark yok aralarında aslında.

Eğer rekabetçi oyunları oynuyorsanız Zowie XL2411K modelini öneriyorum. Gerçekten çok başarılı ve çok tutan bir model. Ayrıca K serisi yeni çıkan model ve eski modele göre önemli değişiklikler var. Ama rekabetçi oyunlarda performansından ziyade görüntü kalitesi, renk paleti önemli derseniz AOC 24G2U modelini öneriyorum. IPS panel olması attığınız VA panellere göre daha canlı bir görüntü sağlar ve renkler daha kaliteli görünür. Zowie modeli 2000 TL civarı ama kesinlikle değer, AOC modeli ise 1700-1800 TL civarında.

Sağ olun arkadaşlar öneriler için AOC olanı alacağım büyük ihtimalle :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı