İnternetten satış yapmasınlar o zaman, yurtdisinda satilan bir mouse'u nasil deneyecek saydigin magazalarda? Bu kadar saçma bir mantigi nasil ortaya attiniz cok merak ediyorum.Git vatana mediamarkta teknosaya dene bütün mouseları beğendiğini alırsın böylece garantiye alırsın
300mAh modeli mi? 300 daha cikin 600mah alin.M800 Ultra düşünüyorum. Bu fiyata daha iyi alınabilecek mouseler var mıdır?
Git vatana mediamarkta Teknosa'ya dene bütün fareleri beğendiğini alırsın böylece garantiye alırsın.
İnternetten satış yapmasınlar o zaman, yurt dışında satilan bir fareyi nasıl deneyecek saydigin magazalarda? Bu kadar saçma bir mantigi nasıl ortaya attiniz cok merak ediyorum.
300mAh modeli mi? 300 daha cikin 600mAh alin.
Eliniz kac cm ve tutus tipiniz nedir?
Üstün zekalı. beğendiği mouse'u internetten ucuza alır herkesin eli ve zevkleri farklı denemeden tonla para vermek saçmalıkİnternetten satış yapmasınlar o zaman, yurtdisinda satilan bir mouse'u nasil deneyecek saydigin magazalarda? Bu kadar saçma bir mantigi nasil ortaya attiniz cok merak ediyorum.
300mAh modeli mi? 300 daha cikin 600mah alin.
Eliniz kac cm ve tutus tipiniz nedir?
Üstün zekalı. Beğendiği fareyi internetten ucuza alır herkesin eli ve zevkleri farklı denemeden tonla para vermek saçmalık.
Her mouse'un eli kaç cm, hangi tutuş tipine uygun gibi kriterleri var. Bunları bile bilmediğiniz bile o kadar belli ve bu yorumu yapmışsınız. İade etmek gibi bir seçeneğiniz de var sanırım ilk defa benden duyacaksınız.Üstün zekalı. beğendiği mouse'u internetten ucuza alır herkesin eli ve zevkleri farklı denemeden tonla para vermek saçmalık
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.