1700 TL PC Toplama

Bertu3131

Hectopat
Daha fazla  
Öncellikle herkese merhaba. Ben bir bilgisayar toplamak istiyorum ama bütcem 1700 tl. En fazla 1700 ama. Gta 5 orta ayarlarda 40 fps alabileceğim bir bilgiseyar olacak. İçinde klavye de olursa sevinirim. Vatan bilgisayardan toplamak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adsızz.png

Ben sinerjiden topladım siz vatanla fiyatları karşılaştırırsınız. Sinerjiyi tavsiye ederim.
Bütçenizden artan 200 tl ile r7 serisi bir kartla crossfire yapabilirsiniz. Buyrun burda da onun testleri var. Testteki APU farklı ama size genel bir fikir verir. Performansları karşılaştırırsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buda A10-7870k tek başına GTA5 testleri.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İstersen A10-7890k yı bekleyebilirsin. Crossfire yapmadan istediğini alırısın, orta ayarda 40 fps rahat alırsın. İhtiyaç duyunca da ona bir ekran kartı eklersin ama ne zaman çıkacak bir bilgim yok.
Düzeltme:
Apu sistemlerde Ram frekansı önemli, kalan bütçeyi yukardaki sistemde ki ram ve anakartı bunlarla değiştirerek de kullanabilirsiniz. 1650 Tl civarına çıkıyor fiyat. Daha sonra ihtiyaç duyduğunuzda yine crossfire yaparsınız.
Kingston HyperX Beast 16GB (2x8GB) 2400MHz DDR3 HX324C11T3K2/16 Bellek
Gigabyte GA-F2A88XM-DS2 AMD A88X DDR3 2400MHz(OC) Soket FM2+ Fiyatı

AMD APU Sistemlerde Belleğin Performansa Etkisi - Technopat
Bu videoda Ram frekanslarının önemi görülüyor.

Bu sistemi almanız bence daha iyi olur.
Bu çok daha iyi olmuş, bencede bunu alman daha iyi olur. :) GTX 750 ti için X4 860 işlemci de fazlasıyla yeterli olur. Ona uygun anakartta seçmek lazim ama anakartta fiyat degismez pek. Ordan da fiyat biraz daha düşürülebilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı