HP Victus 16 i7-14700HX overclock nasıl yapılır?

Yok hocam -200 de mavi ekran verdi
-190 da verdi 180 de zorlayınca verdi bende -175 yaptım. Hata almadım bir daha da işlemcinin silikon kalitesi de etkiliyor bu durumu

Bana da şu saçma geldi mesela maksimum 78 derece görmüşsün throttle yemiyorsun niye daha yüksek puan vermiyorsun. Sen yüksek sıcaklıkta 24 k almışsın bu ısınmadan niye 25k veriyor mantıken 28-30 vermesi lazımdı.

Macundan önce de -175 de stabil çalışıyordu bu macunla alakalı değil onda da 92 derece görüyordu.
watt kısıtlamasını kaldırdın mı throttlestop dan

Hocam benim laptop HP Victus 16 R1034NT modeli ve bende de i7 14700 HX islemci var fakat Omen Gaming Hub'da performans modunda olmasina ragmen maksimum 17 bini goruyor Cinebench'de.

Ben PC'yi sattım hocam ama şunları dene güç menüsünden performansa al, Gaming Hub'dan performansa al fanı maksimuma al, throttle stopdan tikleri kaldır. Ben en son 25k almıştım.

Anladım hocam teşekkür ederim.

Ben PC'yi sattım hocam ama şunları dene güç menüsünden performansa al, Gaming Hub'dan performansa al fanı maksimuma al, throttle stopdan tikleri kaldır. Ben en son 25k almıştım.

Bir de hocam hangi tikleri kaldiracagim.

Son düzenleme:
throttle uygulamasının olduğu yerde yanlış hatırlamıyorsam bir log dosyası vardı .txt de olabilir onları sil. throttle stopdaki seklemeleri off konumuna getir. Throttle içinde Ts bencmark vardı onu bir çalıştır. 100 wattları geçiyorsa maksimum performans dadır..

Throttle uygulamasının olduğu yerde yanlış hatırlamıyorsam bir log dosyası vardı .txt de olabilir onları sil. Throttle stopdaki seklemeleri off konumuna getir. Throttle içinde TS bencmark vardı onu bir çalıştır. 100 wattları geçiyorsa maksimum performans dadır.

Anladim hocam deneyecegim sağ olun yardiminiz icin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı