Arkadaşlar 1700 TL küsür bütçem var ve bu iki sistem arasında kaldım. Daha çok GTA 5, CS:GO, Metin2, LoL, Zula oyunlarını oynayacağım. Yardımcı olursanız sevinirim, sağolun şimdiden.
Geliştirmeye açık olduğu için AMD daha mantıklı olacaktır. Bence APU yerine X4 950 alman daha mantıklı bir seçim yanına ekran kartı alıyorsun sonuçta. X4 950 biraz daha performanslı A8'e göre.
Dilerseniz sıfır ve ikinci el karışık olarak GTX 970 + Xeon kuvvetli bir sistem dizebilirim. Eğer sıfır alacağım diyorsanız da tavsiyem AMD almanız yönünde.
Dilerseniz sıfır ve ikinci el karışık olarak GTX 970 + Xeon kuvvetli bir sistem dizebilirim. Eğer sıfır alacağım diyorsanız da tavsiyem AMD almanız yönünde.
Geliştirmeye açık olduğu için AMD daha mantıklı olacaktır. Bence APU yerine X4 950 alman daha mantıklı bir seçim yanına ekran kartı alıyorsun sonuçta. X4 950 biraz daha performanslı A8'e göre.
cevabın için teşekkür ederim fakat hazır sistem olduğu için oynama yapamıyorum dediğin gibi bir sitem topladım fakat bu seferde 1940tl denk geliyor bütçem dediğim gibi 1700tl bir konuyla ilgili birşey daha sorcaktım işlemciyi elime para geçerse uygun fiyatlı hangi işlemci öneririsin sistem için teşekkür ederim.