1700 TL Sistem Toplama

Bu bütçeye i5 mi toplayalim?

Anladım beyler saolun. Bir sorum daha olacak. GTX 750Ti mı iyidir yoksa R7 370 2G mi ?
R7 370 2G daha performanslıdır.

Arkadaşların dediği gibi 6. Nesil İ3 6100 ve R7 370 tabanlı bir sistem toplarsan daha iyi olur.

Tabiki ben Vatan Bilgisayar fiyatlarına göre söylüyorum. Sinerji Teknobiyotik gibi sitelerden daha ucuza alınabiliyor. Ancak genellikle herkes Vatan Bilgisayardan topladığı için oradan topladım.

Benim topladığım sisteme bak ilk sayfa da i3 Topladım yeni nesil.
Ekran kartından kısarak toplamışsınız.

Ben sadece topladığınız sistemin eski nesil olduğunu belirtmek istedim yanlış anlamayın beni. Hani yeni bilgisayar toplanacak ise yeni nesil olsun düşüncesi daha mantıklı değil mi?

1700 Tl gibi bir bütçeye ne kadar büyük bir ekran kartı koyabilirsiniz. Darboğaz olur yoksa işlemci tarafından.

Sizin dusunceniz. İ3 4130 r7 370 e darboğaz yapmıyor. Güncel olması için ekran kartından kısmak performansdanda kısmak anlamına geliyor.

Sizin dusunceniz. İ3 4130 r7 370 e darboğaz yapmıyor. Güncel olması için ekran kartından kısmak performansdanda kısmak anlamına geliyor.

Ben R7 370 darboğaz yapar demedim ki daha yüksek bir ekran kartı koyarsak darboğaz olur bunu kastettim.

Cahilliğime verin lutfen. Sizin düşünceniz çok mantıklı. Ben suanki performansını düşünerek topladım.

Esatğfurullah cahil bir insan olsaydınız bilgi aktarımı olan bu forumda yazı yazmazdınız lütfen bu şekilde düşünmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…