1700 TL Sistem Toplama

Medium ayarlarlarda 60-70 fps alırsınız büyük ihtimal. Ben R7 240 ve Q8300 ile beraber 50 fps üzeri alıyorum medium ayarlarda.

Arkadaşım şu önerdiğin sistem artık çöp yatırım diyebiliriz neden çünkü 1-2 sene sonraya kalmadan pentium gibi muamale görecek. 6. nesil işlemciler ana kartlar bellekler çıktı yeni nesile odaklanın biraz. Bilgi sahibi değilseniz araştırın yöneticilerin videolarını izleyip biraz yeni nesil hakkında bir şeyler öğrenin. Her gün teknoloji gelişiyor biliyorsunuz ki.
Bu bütçeye i5 mi toplayalim?

Anladım beyler saolun. Bir sorum daha olacak. GTX 750Ti mı iyidir yoksa R7 370 2G mi ?
R7 370 2G daha performanslıdır.

Tabiki ben Vatan Bilgisayar fiyatlarına göre söylüyorum. Sinerji Teknobiyotik gibi sitelerden daha ucuza alınabiliyor. Ancak genellikle herkes Vatan Bilgisayardan topladığı için oradan topladım.

Benim topladığım sisteme bak ilk sayfa da i3 Topladım yeni nesil.
Ekran kartından kısarak toplamışsınız.

Ben sadece topladığınız sistemin eski nesil olduğunu belirtmek istedim yanlış anlamayın beni. Hani yeni bilgisayar toplanacak ise yeni nesil olsun düşüncesi daha mantıklı değil mi?

Tabiki ben Vatan Bilgisayar fiyatlarına göre söylüyorum. Sinerji Teknobiyotik gibi sitelerden daha ucuza alınabiliyor. Ancak genellikle herkes Vatan Bilgisayardan topladığı için oradan topladım.

Ekran kartından kısarak toplamışsınız.

1700 Tl gibi bir bütçeye ne kadar büyük bir ekran kartı koyabilirsiniz. Darboğaz olur yoksa işlemci tarafından.

Ben sadece topladığınız sistemin eski nesil olduğunu belirtmek istedim yanlış anlamayın beni. Hani yeni bilgisayar toplanacak ise yeni nesil olsun düşüncesi daha mantıklı değil mi?

1700 Tl gibi bir bütçeye ne kadar büyük bir ekran kartı koyabilirsiniz. Darboğaz olur yoksa işlemci tarafından.
Sizin dusunceniz. İ3 4130 r7 370 e darboğaz yapmıyor. Güncel olması için ekran kartından kısmak performansdanda kısmak anlamına geliyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı