1700 TL sistem toplama

Enesİst

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar doların artmasıyla bir türlü sistem toplayamadım, AMD A10 7890k ile bir sistem düşünüyorum bilgisayarda daha çok video montajlayacağım oyun da oynarım. Fakat üst düzey grafiklere gerek duymam. 1 sene sonra ekran kartı eklerim diye düşünüyorum. Sizin öneriniz nedir, bu fiyatı aşmasa iyi olur, monitör dahil değil sisteme ve vatan'dan toplamayı düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi güzel fakat AMD işlemciyle çok iyi video montajlayamazsın.Benim fikrim bütçeni az daha arttırıp İntel İ3 serisinden bi işlemci alıp ekran kartı olarakta R7 240 alman.

Amd A10 7890k da 4,1 Ghz hızında çalışan işlemci var montaj için içlemcinin güçlü olması lazım diye biliyorum bide bu sisteme Ssd takarsak daha hızlı işlem yaparım diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum?

Amd A10 7890k da 4,1 Ghz hızında çalışan işlemci var montaj için içlemcinin güçlü olması lazım diye biliyorum bide bu sisteme Ssd takarsak daha hızlı işlem yaparım diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum?
AMD işlemciler çok güç çeker. Bu gücü kullanmaz ve ısı enerjisine dönüştürür. O yüzden hızı sizi aldatmasın. Eğer illaki AMD işlemci almak istiyorsanız Zen serisi işlemcileri bekleyin.

İşlemcinin hızı ve çekirdek sayısı önemlidir fakat,işlemcinin kalitesi, ömrü, güç tüketimi vb. çok daha önemlidir. Arkadaşımın da dediği gibi AMD işlemciler sizi yanıltmasın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı