R3 2200G ve B450M (4 slot) alırsanız geleceğe dönük olur. Corsair 2x4 3000 MHZ itopya'da uygun bir fiyattaydı. Sizin yerinizde olsam en azından 2100 gibi meblağa çıkarmaya çalışırdım. 1700'de sabitlemeniz başınızı ağırtır. Ramlerin dual olması ve MHZ'sinin yüksek olması çok önemli.
Ama APU kullanılmayacak. neyse ekstra not. Bende niye bu kadar emin konuştum adamın kararı belki Ryzen 3 2200G alır sonra Ryzen 2700 yapıp ekran kartı ekler.
Hocam AliExpress´den sistem alinmaz. O parcalar cok fazla kullanilip yorulmus oluyor. Bozuk gelme ihtimali kucumsenecek gibi degil. Ayrica saglam gelseler bile omurleri cok kisa oluyor.
Hocam AliExpress´den sistem alinmaz. O parcalar cok fazla kullanilip yorulmus oluyor. Bozuk gelme ihtimali kucumsenecek gibi degil. Ayrica saglam gelseler bile omurleri cok kisa oluyor.
Hocam çok mantıksız konuşdunuz. 2-3 arkadaşım Aliexpress`den sistem topladı ve çok iyi çalışıyor. GTX 750 Ti ve GTX 1050 Ti ekran kartlarını aldık sorunsuz ve güzel performansı var.
Buradaki kişilerin hepsine teşekkür ederim.Allah razı olsun şu ryzen işini düşünüyorum ama başka önerilere'de açığım şu pc işi yaz'a kadar uzadı o zamana kadar bütçem artabilir çok bir şey beklemeyin 10.000 tl 20.000 tl kadar da artmaz en fazla 2.500 3.000 oda taksit girerse işe tavsiyeler için teşekürler( Bu arada moderatör hakkın ödeşemeyiz de gende hakkını helal et.)(edit = windows 10 işaretine takılmayın sisteme bir format atayım dedim idare ediyor şimdilik)
Bu sisteme bi bakın. Ryzen 5 2400G dahilinde GPU yani ekran kartı barındırıyor. GT1030 kartından bi tık daha güçlü. Yani CS:GO, PUBG tarzı oyunları oynarsınız. Elinize para geçtiği zaman ekran kartıda takarsınız sorun kalmaz.
Bu sisteme bi bakın. Ryzen 5 2400G dahilinde GPU yani ekran kartı barındırıyor. GT1030 kartından bi tık daha güçlü. Yani CS:GO, PUBG tarzı oyunları oynarsınız. Elinize para geçtiği zaman ekran kartıda takarsınız sorun kalmaz.
teşekürler 'de orada belirttim 1 tb hard diskim var ayrı yeten 500 gb daha var o adata ssd'leri iyi değil onun yerine m2 wd green sddler var 178 tl onu alırım gende aklımda bulunsun yardımlarınız için teşekürler
bu arda oynaycağım oyunlar= CS:GO ..PUBG LİTE SONRASINDA ORJİNALİNİ ALIRIM BİDE MOBİLİ.,LOL .APEX LEGENDS FORTNİTE GTA 5 ZULA ( bunu niye oynuyosun paracı falan filan demeyin arkadaşlar alıştırdı ama yinede sarıyor ) bide arda bir video çekerim 720p