1700 TL Sistem Toplama

Toplayacağınız sistemi günlük kullanım için kullanacaksanız onun yerine laptop alın derim. Yani 1700 liralık sistemi ne yapacaksınız merak ediyorum.

Hocam AliExpress´den sistem alinmaz. O parcalar cok fazla kullanilip yorulmus oluyor. Bozuk gelme ihtimali kucumsenecek gibi degil. Ayrica saglam gelseler bile omurleri cok kisa oluyor.

Hocam AliExpress´den sistem alinmaz. O parcalar cok fazla kullanilip yorulmus oluyor. Bozuk gelme ihtimali kucumsenecek gibi degil. Ayrica saglam gelseler bile omurleri cok kisa oluyor.
Hocam çok mantıksız konuşdunuz. 2-3 arkadaşım Aliexpress`den sistem topladı ve çok iyi çalışıyor. GTX 750 Ti ve GTX 1050 Ti ekran kartlarını aldık sorunsuz ve güzel performansı var.
Güzel 😀

Buradaki kişilerin hepsine teşekkür ederim.Allah razı olsun şu ryzen işini düşünüyorum ama başka önerilere'de açığım şu pc işi yaz'a kadar uzadı o zamana kadar bütçem artabilir çok bir şey beklemeyin 10.000 tl 20.000 tl kadar da artmaz en fazla 2.500 3.000 oda taksit girerse işe tavsiyeler için teşekürler( Bu arada moderatör hakkın ödeşemeyiz de gende hakkını helal et.)(edit = windows 10 işaretine takılmayın sisteme bir format atayım dedim idare ediyor şimdilik)

Son düzenleme:
Bu sisteme bi bakın. Ryzen 5 2400G dahilinde GPU yani ekran kartı barındırıyor. GT1030 kartından bi tık daha güçlü. Yani CS:GO, PUBG tarzı oyunları oynarsınız. Elinize para geçtiği zaman ekran kartıda takarsınız sorun kalmaz.

Dosya Ekleri

• 3000TL 2400G Ekran kartsiz.png
    3000TL 2400G Ekran kartsiz.png
    58,9 KB · Görüntüleme: 48
Bu sisteme bi bakın. Ryzen 5 2400G dahilinde GPU yani ekran kartı barındırıyor. GT1030 kartından bi tık daha güçlü. Yani CS:GO, PUBG tarzı oyunları oynarsınız. Elinize para geçtiği zaman ekran kartıda takarsınız sorun kalmaz.
teşekürler 'de orada belirttim 1 tb hard diskim var ayrı yeten 500 gb daha var o adata ssd'leri iyi değil onun yerine m2 wd green sddler var 178 tl onu alırım gende aklımda bulunsun yardımlarınız için teşekürler
bu arda oynaycağım oyunlar= CS:GO ..PUBG LİTE SONRASINDA ORJİNALİNİ ALIRIM BİDE MOBİLİ.,LOL .APEX LEGENDS FORTNİTE GTA 5 ZULA ( bunu niye oynuyosun paracı falan filan demeyin arkadaşlar alıştırdı ama yinede sarıyor ) bide arda bir video çekerim 720p
Toplayacağınız sistemi günlük kullanım için kullanacaksanız onun yerine laptop alın derim. Yani 1700 liralık sistemi ne yapacaksınız merak ediyorum.
notebook deme nefret ettim 1000tllik vardı yandı işlemci ekran kartı kalmadı

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı