1700 TL sistem

Chainsaw

Kilopat
Daha fazla  
Bu fiyata boyle bir oyun sistemi topladim. Sizce nasil? Sizin de önerilerinizi bekliyorum. En fazla 1700 TL.
Screenshot_2015-06-26-00-59-58.png
Screenshot_2015-06-26-01-00-06.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi intel yapmak için ordan burdan kısmışsın oyun bilgisayarı olmaktan çıkmış 1700 tl ye oyun bilgisayarı yapmak istiyorsan şu sistemi öneririm :

İşlemci : Amd fx 6100
Anakart : Asus m5a97 le
Ram : 2x 4gb kingston hyperx fury
Ekran Kartı : r7 265
1tb harddisk
bide uygun kasa alırsın tamam

Tesekkur ederim ama islemci konusunda amd ye pek guvenemiyorum okuduklarimdan olusan bir onyargi var. Islemciyi biraz iyi secmeye calistim ileride daha iyi bi ekran karti almayi dusunuyorum darbogaz ve islemci ile ugrasmak istemiyorum. Shadow of mordoru, ac bf4 u med-high arasi kaldirabilirmi kurdugum sistem?

pc.jpg

1700 liralık sistemin kasa fanı dahil 400 lirasını kasaya harcamamalısın hocam. Hard diski bile kısmıssın. Ramleri hazır indirimdeyken 190a almak varken savageları alma bence. Aslında daha iyi bir kartta alınabilir R7 270 gibi orası sana kalmış ben bunu koydum istersen kalan paranı kasaya harcarsın.

Buyrun hocam 80 Tl aştı sorun olmaz diye düşünüyorum. Sonradan 4 GB daha ram eklerseniz mükemmel olur. İsterseniz stoklara gelmesini bekleyip ekran kartını Asus alabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Sistem.png
    Sistem.png
    33,6 KB · Görüntüleme: 345
Onerilerinizle sistemi buna cevirdim tesekkurler hepinize ama guc kaynagi yeter mi? Ve hangi anakarti alsam bilemiyorum soket 1150-ddr3 bir anakart onerilerinizi bekliyorum
Screenshot_2015-06-26-14-30-12.png

Eki Görüntüle 81105
1700 liralık sistemin kasa fanı dahil 400 lirasını kasaya harcamamalısın hocam. Hard diski bile kısmıssın. Ramleri hazır indirimdeyken 190a almak varken savageları alma bence. Aslında daha iyi bir kartta alınabilir R7 270 gibi orası sana kalmış ben bunu koydum istersen kalan paranı kasaya harcarsın.
Bu sistemi alın ve de arkadaş son derece haklı.

Rami daha kötü birşeye çevirmişsiniz hemde önerdiğimden daha pahalı. Frisby kasa malzeme kalitesi iyi olmuyor aynı zamanda psuları da. 30 lira fazla verip 1tb hard disk almak varken niye 500gb ta diretiyorsunuz onuda anlamadım. Kasayı beğenmemiş olabilirsin görsel olarak farklı bişey bakıyo olabilirsin ama belli başlı bileşenlerine karar vermelisin işlemci ram anakart gibi. Görsel zevke kalan ürünleri de sona kalan bütçeye göre seçmelisin.

@Fatih Akarsu @ozor06 banada mantikli geldi fakat hdd ve ramde internete ozel diye biliyorum ben bunlari toplayip vatanda calisanlara diyecegim o yuzden, dediginiz gibi ekran kartini r9 270 istedigim icin ayarlayip hdd ve ramini ben sectim. Hocam dediginiz anakarti seciyorum ozaman ileride parca degisikliginde sıkıntı cikarmaz umuyorum hdd yide 1tb a geciriyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı