1700 TL telefon önerisi

must1

Hectopat
Katılım
26 Ocak 2017
Mesajlar
4
Şu an 1300 TL para var elimde haftalık 250 TL alıyorum. 1700 TL civarlarına kadar bi telefon arıyorum. GM 5 Plus'ta çektiğim sıkıntıları çekmeyeceğim bi cihaz olmasını istiyorum şarjı 1 günü çıkarsa işimi görüyor. Oyun oynamıyorum Whatsapp Spotify arada Instagram ve Twitter. Bir de geceleri Youtube'da takılıyorum bunlara göre bir tavsiyede bulunursanız sevinirim. Aklımda J7 Pro C7 Pro falan var. C9 Pro da çok büyük kaçıyor baktım ona da ama artık sıkıntı çekmeden doğru dürüst bi cihaz almak istiyorum. Lütfen iPhone önermeyin Apple düşmanıyım :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence İthalatçı garanti senin gibi sıkıntı çekmek istemiyen bir kullanıcı için dezavantaj olabilir. Eğer sıkıntı olmaz dersen Xiaomi Mi5S Plus ya da Asus Zenfone 3 olabilir.
 
İthalatçı garantili alabilirim dersen Xiaomi MI Note 2, distribütör garantili olarak da Zenfone 3 ya da A5 2017 almanı öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı