1700 TL'ye AMD Tabanlı PC

88 lira daha yatırım yapabilrim demişsin. Ekran kartı olarak SAPPHIRE HD7870 O.C ye çıkmanı öneririm. Fiyat performans açısından çok iyi bir ürün diyebilirim.
Crossfire yaptıgımda 750 Watt PSU bu ekran kartına yeterli olur mu ona göre bu ekran kartı cazip geliyor.

- - - Güncellendi - - -

Birde bende vga ekran var. Dönüstürücü ile 7850 serilerinde ekranda dalgalanma oluyormuş 7870 serilerindede varmıdır bu.

Sana ufak bir tavsiye veriyim, eğer ikinci ekran kartı düşünüyorsan tamam, ama tek ekran kartı kullanımında o kasa çok gereksiz olur.
Bence tek ekran kartı kullan, ekran kartını Asus Gtx660 yap, DirectCU II soğutmayla en iyi soğutma Asus' tadır.
Hemde 7850' den daha iyi bir kart.
Birde bence 1866Mhz ram yerine 1600Mhz alın çok fazla bir farkı yok diyorlar, rakamsal değerler dışında.

Not: "O anakart Sli desteklemiyor, yani sadece Amd ile 2 ekran kartı kullanabilirsin"

Çünkü kasanın önünden gelen 3.0 bağlantılar 19 pin bağlantıya sahip 2.0 ise 8 pin.

Dönüştürücü kullanmadan öndeki 3.0 noktalarını 2.0 hızında kullanıyorum şuan.

- - - Güncellendi - - -

Crossfire yaptıgımda 750 Watt PSU bu ekran kartına yeterli olur mu ona göre bu ekran kartı cazip geliyor.

- - - Güncellendi - - -

Birde bende vga ekran var. Dönüstürücü ile 7850 serilerinde ekranda dalgalanma oluyormuş 7870 serilerindede varmıdır bu.

750 watt psu yeterli olur. Dalgalanma konusunda net birşey diyemem. Bende Hd6850'yi vga ekranda kullanıyorum dönüştürücü ile,fakat dalgalanma gibi bir problem yaşamadım. Kullandığın kablonun kalitesine dikkat et,sorun çıkacağını zannetmem.

İllaki farklı bir aparat vardır yada portlar çakma usb 3'tür. Usb 3.0 bağlantı noktasını usb 2'ye bağlamak imkansız.

Sistemi kendim topladım,kurdum. Herhangi bir aparat yok. Portlardada bir sorun yok. Çünkü usb 3.0 için sokete sahip olan farklı bir anakartı bu kasada kullanınca öndeki usb 3.0 portları,gerçek kalitesinde işlem yapıyor. Kasam XIGMATEK ASGARD 382. Nasıl çalıştığını inanın bende bilmiyorum. Ama tahminimce usb 3.0 portu olmayan anakartlar için geliştirilmiş bir sistem.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı