1700 TL'ye Android Telefon Önerisi

G3'ün sarjının o bataryaya göre daha çabuk bittiğini ve normalinden çok daha fazla ısındığını söyleyen dolu şikayet var. Sony ve Htc androidin en iyileridir bana göre. Htc one m8 kullanırsan telefonun hastası olursun onuda ekleyeyim.

G3'ün şarjı özellikle G2'ye göre çabuk bitiyor. Güçlü işlemci ve 2K ekran bunun sebebi olarak görülüyor. Isınma şikayetleri var ama her cihaz ısınır. Isınmıyor takılmıyor diyede çok yorum okudum. Ayrıca G3'ün tasarımıda bence Amiral gemisi cihazlar arasında 1 numara. Öte yandan M8 pahalı ama HTC'nin malzeme kalitesi bir başka oluyor genellikle.

Tamam G3 tasarım konusunda çok iyi ama Htc One m8'in yanında sönük kalıyor havası. Htc one m7 ve m8 ben buradayım diye bağırıyor. Artı m8'deki hoperlor çıkış gücü hiç bir telefonda yok.

G3'ü de herkes çok beğeniyor tasarım olarak ben beğenmiyorum anlamadım neden. M8 kamerası düzgün olsa cidden rakipsiz olur bence. Ama hem ram 2gb hem kamera kötü. Böyle olunca fiyattan kaybediyor. Bir de hoparlörlerle birlikte alt çerçeve büyümüş sanki birazcık. Tuşlarda ekranda. Ama elime aldım cidden çok hoşuma gitti elit bi hava var telefonda yani.

Yani sonuç olarak Z2 her kısımdan da iyi olan bir telefon değil mi ? Bataryası daha güçlü , RAM daha güçlü , kamerası çok çok iyi , su geçirmeme artısı var , işlemci konusunu bilmiyorum ama bir amiral gemisini zorlayacak uygulama da yoktur sonuçta.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı