1700 TL'ye Ekran Kartı Önerisi

Tavsiye için Teşekkürler şimdilik GTX 1660'ı beklemede kalayım ekran kartı çıktığında hangisini almak avantajlı olur sizin aracılıgınızla karar vermiş oluruz.
Bide olayın overlock boyutu var rx 590 la gtx 1660 ne kadar darboğaz yapacak soksa bu sisteme 1080p ultraya GTX 1660 giderse hemen alalım ama fazla darboğaz yaratacaksa parayı çöpe atmamak lazım tecrübeli olan sizlersiniz ben sistemle fazla bilgim yok neyi alsam kar etmiş olurum onemli.
Kardeşim bak pişman olursun.O işlemciye yeni ekran kartlarını ve ya çok güçlü ekran kartlarını takma.Darboğaz yaşaycaksın.En uygun RX 570 ROG Strix olur senin için.1660 Ti veya RX 590 gibi ekran kartlarını o CPU ile besleyemezsin.
Kafam karıştı şimdi alırsam pişman mı olurum ?

Son düzenleme:
Tavsiye için Teşekkürler şimdilik GTX 1660'ı beklemede kalayım ekran kartı çıktığında hangisini almak avantajlı olur sizin aracılıgınızla karar vermiş oluruz.
Bide olayın overlock boyutu var rx 590 la gtx 1660 ne kadar darboğaz yapacak soksa bu sisteme 1080p ultraya GTX 1660 giderse hemen alalım ama fazla darboğaz yaratacaksa parayı çöpe atmamak lazım tecrübeli olan sizlersiniz ben sistemle fazla bilgim yok neyi alsam kar etmiş olurum onemli.

Kafam karıştı şimdi alırsam pişman mı olurum ?
CPU çarpan kilidi açık sanırım.Çünkü "K" türevi işlemciler OC a daha yatkın oluyorlar yanılmıyorsam.
OC yapa bilirsiniz bence

CPU çarpan kilidi açık sanırım.Çünkü "K" türevi işlemciler OC a daha yatkın oluyorlar yanılmıyorsam.
OC yapa bilirsiniz bence
Anakartım o.c desteklemiyor ama bclk diye birsey duydum bclk yapabilirmiyim yada o.c yapmadan takarsam 1080p ultra performansı nasıl olur sisteme herhangi bir zararı vs olurmu?

Anakartım o.c desteklemiyor ama bclk diye birsey duydum bclk yapabilirmiyim yada o.c yapmadan takarsam 1080p ultra performansı nasıl olur sisteme herhangi bir zararı vs olurmu?
Anakart destekleseydi çok güzel iş çıkara bilirdiniz o işlemci ile.Dediğiniz şeyden pek emin değilim.Yanlış bilgi vermekten çekiniyorum ama bence GTX 1660 Ti ile İ7-2600K darboğaz yapacaktır.

Darboğaz gereksiz fazla para vermekde istemiyorum sistemim belli rx 590 ı ucuz bulduğum için pesine düştüm o.c yapmak için anakartında değiştirmek gerek sanırım bu bütçemi fazlasıyla aşar

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı