1700 TL'ye Ekran Kartı Önerisi

Newegg'den siparis edilebiliyor, Vatan ya da diğer yerlere yarın ya da hafta sonu gelecektir.
Ürün bu sanırım bu fiyata değermi hocam benim sisteme gideri varmı boşuna fazla para vermeyelim newegg de sıkıntı çıkarmı garanti vs sistemim kaldirirsa darboğaz yapmazsa hemen alırım nasıp performans sağlar hocam bende bu kart

Asus tek fanlı 1450 TL, diğer modeller daha ucuz ve 2 fanlı olacaktır.
Kardeşim iyi güzel söylüyorsunda, O işlemci ile bu güncel ve güçlü ekran kartı uyuşur mu sence
Ultra 1080p için bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Bu arada Vatan'a ön sipariş gelmiş. Fiyatlar biraz yüksek. Newegg'den o fiyata GTX 1660 Ti alabilirsiniz. Garanti konusunda ASUS kayıt yaptırabiliyor ama tam bilmiyorum. Ayrı konu açıp sorabilirsiniz.

Fiyat olarak RX 580 den ucuz ama kafamı tırmalayan tek soru sistemime uyacakmı ?
Darboğazmı yapacak yoksa 1080p ultraya alınca rahat rahat performans mı verecek darbogaz oldu diyelim rx 580 e veya gtx 1060 a gore fps ne olur ? Fiyatı hoşuma gitti alınabilir.
Newegg de buldugum kart bu 2 si arasindayim hangisini almaliyim
Sapphire RX 590 NITRO+ Special Edition 8GB 1400 TL 2 yıl arena garantili

MSI GeForce GTX 1660 DirectX 12 GTX 1660 GAMING X 6G 1610 TL newegg de garanti yok sanırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…