1700 TL'ye İkinci El Bilgisayar Toplama

RYZEN 2200G - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 886050843 (bu satıcıya GET açmasını teklif edin payı ben öderim deyin 550TL'ye falan gelecek onu da kart ike ödeyebilirsiniz)
Uğraşamam derseniz bu var 600TL'ye
Toplam 1815TL hocam biraz aştım ama 0 dizmeye çalıştım eğer İstanbul'da olan R3 2200G'yi alırsanız bütçenizi aşmaz. İyi forumlar.

RYZEN 2200G - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 886050843 (bu satıcıya GET açmasını teklif edin payı ben öderim deyin 550TL'ye falan gelecek onu da kart ike ödeyebilirsiniz)
Uğraşamam derseniz bu var 600TL'ye
Toplam 1815TL hocam biraz aştım ama 0 dizmeye çalıştım eğer İstanbul'da olan R3 2200G'yi alırsanız bütçenizi aşmaz. İyi forumlar.
Çol teşekkürler hocam. Perfprmansım daha yüksek olursa 2. El de alabilirim hocam. 0 takıntım yok. Emeğinize elinize sağlık. Vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı