2. el 100-144 Hz monitör alınır mı?

LEGEND.35

Hectopat
Yer
İzmir
İyi günler, 75 Izoly monitörden sıkıldım monitörü 100-144 Hz arası yükseltmek istiyorum ama 2.el alınır mı sizce? 16 GB DDR3 RAM AMD RX 550 ekran kartı i7 3.nesil işlemci 500 GB SSD var.

İyi günler, 75 Izoly monitörden sıkıldım monitörü 100-144 Hz arası yükseltmek istiyorum ama 2.el alınır mı sizce? 16 GB DDR3 RAM AMD RX 550 ekran kartı i7 3.nesil işlemci 500 GB SSD var.

Dostum diyeceğim tek şey monitörden daha önemli sorunların var. İlk olarak büyük ihtimalle Trendyoldan satın aldın bilgisayarı monitör dışı komple kasayı yenilemeni öneririm ama monitör için diyeceğim şey 2.el alınabilir veya sıfır olarak
Gamebooster 23.8" GB-2420FF PLUS 1ms 180hz HDMI,DisplayPort G-Sync Gaming Monitör - Fiyatı, Yorumları Önerebilirim.

Dostum diyeceğim tek şey monitörden daha önemli sorunların var. İlk olarak büyük ihtimalle Trendyol'dan satın aldın bilgisayarı monitör dışı komple kasayı yenilemeni öneririm ama monitör için diyeceğim şey 2.el alınabilir veya sıfır olarak
Gamebooster 23.8" GB-2420FF PLUS 1ms 180hz HDMI,DisplayPort G-Sync Gaming Monitör - Fiyatı, Yorumları Önerebilirim.

Panel bilgisi var mı? Game Booster'ın patlamayacağından emin misiniz?

Dostum diyeceğim tek şey monitörden daha önemli sorunların var. İlk olarak büyük ihtimalle Trendyoldan satın aldın bilgisayarı monitör dışı komple kasayı yenilemeni öneririm ama monitör için diyeceğim şey 2.el alınabilir veya sıfır olarak
Zaten işlemciyi ve ssd yi yükseltim ramleri bu yükselttiğim versiyon 180 fps vermeyeceği için o monitörü alamam şuan param da yok zaten 100-144 hz 2.el yeter para max.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı