Oculor
Centipat
Daha fazla
Merhaba, konu başlığında da gördüğünüz üzere oyuncu fareyi ihtiyacımla size yazıyorum. Daha detaylı yardımcı olabilmeniz için tutuş ve diğer farklı konularda nasıl olduğumu anlatacağım. Claw grip kullanıyorum şu anki güncel olarak kullandığım mouse markası SteelSeries Rival 3 Wireless. Aslına bakarsanız bazıları azıcık daha fazla fiyat olsa da kafamda döndürüp durduğum Mouse'lar bulunuyor, bunları size sırasıyla ileteyim.
ATK Dragonfly A9 Wireless: ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
VXE r1: VXE R1 Wireless Mouse
Akko AG One 8K Hz joy of Life Wireless: AKKO AG ONE 8K Hz Joy of Life Kablosuz Gaming Mouse
Aslına bakarsanız yapısının Logitech'in Superlight serisine benzemesini tercih ederim, Mouse'da kullanılan malzeme olarak sert olmasını tercih ederim, kırılma hissi veya kavradığında göçme hissi gibi bir his yaşatırsa bana oynayamam, tok ve kalın olmalı; claw grip atarken baş, yüzük ve serçe parmağımın rahat hisle kavraması için.
Şimdiden yardımcı olacak/olabilecek her kişi için teşekkür ederim.
ATK Dragonfly A9 Wireless: ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
VXE r1: VXE R1 Wireless Mouse
Akko AG One 8K Hz joy of Life Wireless: AKKO AG ONE 8K Hz Joy of Life Kablosuz Gaming Mouse
Aslına bakarsanız yapısının Logitech'in Superlight serisine benzemesini tercih ederim, Mouse'da kullanılan malzeme olarak sert olmasını tercih ederim, kırılma hissi veya kavradığında göçme hissi gibi bir his yaşatırsa bana oynayamam, tok ve kalın olmalı; claw grip atarken baş, yüzük ve serçe parmağımın rahat hisle kavraması için.
Şimdiden yardımcı olacak/olabilecek her kişi için teşekkür ederim.