Evet arkadaşlar masaüstü pc almaya karar verdim. Toplamanın daha hesaplı olduğunu söylediler fakat hangi parçanın hangi parçayla uyumlu olduğu vesaire hiç bilmiyorum. Bütçem 1500-1600 küsürat en fazla 1700 olabilir. Bana sağlam bir oyun bilgisayarı sistemi kurar mısınız? Ekran kartını seçtim fakat sağlam mı bilmiyorum.
Arkadaşım önerdiğin ekran kartı giriş seviyesi bir ekran kartı onlan küçük çaplı oyunları oynayabilirsin.Topladığın sistemi bize bir göstersen sana daha iyi yardımcı olabiliriz.
Spurs Sistem için teşekkür ederim ancak i3 ve ram gb ını düşük buldum ekran kartından belki biraz kısılıp rami 8 gb i 3 ü de i 5 e çıkarsak daha iyi performans almazmıyız ? pek anlamıyorumda düz mantık yapıyorum
Spurs Sistem için teşekkür ederim ancak i3 ve ram gb ını düşük buldum ekran kartından belki biraz kısılıp rami 8 gb i 3 ü de i 5 e çıkarsak daha iyi performans almazmıyız ? pek anlamıyorumda düz mantık yapıyorum
Ram sonradan eklenir sıkıntı değil ama ekran kartını sonradan ekleyemezsin 150 lira biriktirip 4gb daha alıp takabilirsin daha sonra. İşlemciye gelirsek işlemci oyuna etki etmez ekran kartına darboğaz yapmaması yeterlidir oyunu oynatan ekran kartıdır gördüğüme göre direk 4gb görünce direk karta atlamışsın ancak o çöp bir kart buradaki birini dinle sonradan pişman olma @YKTYN 'ün önerdiği sistem gayet iyi.
Bence o kadar fazla süre kulanmıcaksan sistemi odaklı değilde dengeli kur. Anakartın usb 3.0 bile yok (Ön port ),Ram 4gb kalabilir sonra eklersin.Ekran kartını da bütceye sıkıştır dengeli sistem kur sonuçta 1700 tl.
Bence o kadar fazla süre kulanmıcaksan sistemi odaklı değilde dengeli kur. Anakartın usb 3.0 bile yok (Ön port ),Ram 4gb kalabilir sonra eklersin.Ekran kartını da bütceye sıkıştır dengeli sistem kur sonuçta 1700 tl.