1700 TL'ye R7 240 O.C sistem toplama

Lucitiel

Hectopat
Katılım
3 Kasım 2014
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar masaüstü pc almaya karar verdim. Toplamanın daha hesaplı olduğunu söylediler fakat hangi parçanın hangi parçayla uyumlu olduğu vesaire hiç bilmiyorum. Bütçem 1500-1600 küsürat en fazla 1700 olabilir. Bana sağlam bir oyun bilgisayarı sistemi kurar mısınız? Ekran kartını seçtim fakat sağlam mı bilmiyorum.

Powercolor R7 240 O.C. GDDR3 4GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Yardımlarınızı bekliyorum. Bilgi yardımı da yapabilirsiniz kısaca her türlü yardımlarınızı bekliyorum.
 
Arkadaşım önerdiğin ekran kartı giriş seviyesi bir ekran kartı onlan küçük çaplı oyunları oynayabilirsin.Topladığın sistemi bize bir göstersen sana daha iyi yardımcı olabiliriz.
 
1700.png
 
Spurs Sistem için teşekkür ederim ancak i3 ve ram gb ını düşük buldum ekran kartından belki biraz kısılıp rami 8 gb i 3 ü de i 5 e çıkarsak daha iyi performans almazmıyız ? pek anlamıyorumda düz mantık yapıyorum :D
 
Spurs Sistem için teşekkür ederim ancak i3 ve ram gb ını düşük buldum ekran kartından belki biraz kısılıp rami 8 gb i 3 ü de i 5 e çıkarsak daha iyi performans almazmıyız ? pek anlamıyorumda düz mantık yapıyorum :D
Ram sonradan eklenir sıkıntı değil ama ekran kartını sonradan ekleyemezsin 150 lira biriktirip 4gb daha alıp takabilirsin daha sonra. İşlemciye gelirsek işlemci oyuna etki etmez ekran kartına darboğaz yapmaması yeterlidir oyunu oynatan ekran kartıdır gördüğüme göre direk 4gb görünce direk karta atlamışsın ancak o çöp bir kart buradaki birini dinle sonradan pişman olma @YKTYN 'ün önerdiği sistem gayet iyi.
 
Bence o kadar fazla süre kulanmıcaksan sistemi odaklı değilde dengeli kur. Anakartın usb 3.0 bile yok (Ön port ),Ram 4gb kalabilir sonra eklersin.Ekran kartını da bütceye sıkıştır dengeli sistem kur sonuçta 1700 tl.

R9 285 i3 için çok geldi bana ?
 
İ3 4150 nin çıkabileceği bir nokta var. Bi torosa bmw motoru takmak gibi, toros kasasıyla çıkabileceği hız belli.

Tamam güzel ama benim görüşüm r9 270x ten sonrasında i3 4150 nin üstüne çıkılmalı.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı