Sessiz olması için red Switch istiyorum, görünüşe de önem veriyorum ve beyaz olabilirse sevinirim. Siyah da olur tabii.
En fazla 1700 kadar çıkabiliyorum, iyi sosyaller.
Hocam birisi RK61 önermiş bende hem RK61 hem de Trendyol'da 550TL'ye satılan %60 ziyoulang T60 var ve emin olun hiçbir farkları yok tabii ki Switch kalitesi vesaire daha iyi olabilir fakat onun dışında ne malzemesinde ne de hissiyatında bir farklılık var zaten genel olarak %60 klavyelerin çoğu aynı kasayla geliyor belki kızıcaklar olacak ama benim önerim RK61'e 1700 lira vereceğine.
650TL'ye Trendyol'dan bunu almak olacaktır.
Hemde bütçeden tasarruf edilmiş olur.
![]()
VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz - Fiyatı, Yorumları
VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
T60 da Türkçe hocam üstlerine eklemişler "Ş Ğ İ" diye.Ben Türkçe diye tercih etmiştim.
RK61 öneririm, red Switch kendisi, arttırırsanız RK61 Pro'da alabilirsiniz.
Bu mudur hocam?
Yani benim aldığım Hepsiburada'daki Pro modeli, o sebepten bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.