1700 TL'ye RX 470 sistem tavsiyesi

dewilq123

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar ben Erdi.
Oyun bilgisayarı için elimde bazi parcalarim var ve eksiklerim icim öneride bulunur musunuz? Saygılarımla.

Anakart Gigabyte B250M-DV2 375 TL.
PSU platoon 400W 220 TL.
CPU 1151 Xigmatek RGB 140 TL.
RAM DDR4 Hyper Fury 8 GB RGB 300 TL.
Klayye ve fare 220 TL.
Kasa performax gamin 4 fan 360 TL.
İslemci?
Ekran karti?
SSD?
Monitör?

Ekran kartı için Sapphire RX 470 OC 4 GB 256 Bit düsünüyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU'yu değiştirmenizi tavsiye ederim. RX 470 fiyatları 900 TL civarında o yüzden kalan parçalar için bütçenizi biraz daha esnetmenizi öneririm.
Rx 470 yi 500 tl ye buldum şuan itibariyle yarin alicam diger parcalar icin ne yapmaliyim acaba psu kalsa olmazmi oneriniz nedir onunla alakali

Rx 470 yi 500 tl ye buldum şuan itibariyle yarin alicam diger parcalar icin ne yapmaliyim acaba psu kalsa olmazmi oneriniz nedir onunla alakali
Dostum aceleci olma dikkat et. Mining yapılma ihtimali aşırı yüksek. Almaya gittiğin zaman kesinlikle kullanım testi yapmadan alma. Başına kalır sonra burada dolandırıldım diye konu açmak zorunda kalırsın.

Dostum aceleci olma dikkat et. Mining yapılma ihtimali aşırı yüksek. Almaya gittiğin zaman kesinlikle kullanım testi yapmadan alma. Başına kalır sonra burada dolandırıldım diye konu açmak zorunda kalırsın.
Cok dogru muhakak test edicem islemci icin i5 7. Nesilmi i3 9. Nesilmi onerisiniz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı