1700 TL'ye Sistem Önerisi

korkmaiskos

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar. 1700 Tl'ye (maksimum 1900) oyun için sistem toplamak istiyorum. Ram'i 8 gb düşünüyorum. Diğer özellikleri en uygun şekilde neler olmalı? Monitör ve de optik sürücü olmayacak. Bir de sorum var sistem soğutucu gerekli midir? Daha önce soğutucusuz sistemler gördüm soğutucu fazladan mı yarar sağlamakta? Ayriyeten oyun oynamak için ne gibi monitörler tercih etmeliyim?

Bu sistem gayet işinizi görecektir tahminimce bu sistemle sorunsuz tüm oyunları full hd çözünürlükte orta-yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz.Bu sistemi size tavsiye etme nedenim ise bu sistemi bir technopat kullanıcısının toplayıp oyun testlerini paylaşması, yaptığı testler beni çok şaşırttı beklediğimin çok üstünde performans veriyor. Burun bu link de yaptığı GTA 5 testi 2. sayfada videolu testi mevcut:R7 250X GTA 5 Performansı

Dosya Ekleri

• 1700.PNG
    1700.PNG
    33,9 KB · Görüntüleme: 398
@Çetin ACAR öneriniz için teşekkürler, böyle düşük bir sistemde böyle performans vermesine şaşırdım doğrusu.
Nedir bu R7 250X'in farkı?

@LionStone19 sistem için teşekkürler, soğutucu eklememişsiniz. Ben bilgisayarı 4-5 saat aralıksız çalıştırıyorum soğutucu bu açıda önemli midir? Ve de Ram 4x2 mi yoksa 8 daha iyi olur?

@Çetin ACAR öneriniz için teşekkürler, böyle düşük bir sistemde böyle performans vermesine şaşırdım doğrusu.
Nedir bu R7 250X'in farkı?

@LionStone19 sistem için teşekkürler, soğutucu eklememişsiniz. Ben bilgisayarı 4-5 saat aralıksız çalıştırıyorum soğutucu bu açıda önemli midir? Ve de Ram 4x2 mi yoksa 8 daha iyi olur?
LionStone19 arkadaşımızın önerdiği sistemi alabilirsiniz.İ3 6100 işlemcinin kendi soğutucusu rahat yeter size, ram konusuna gelirsek bence 8 GB tek modül daha iyi olur ileride yani ram yetersizliği yaşayacağınız zaman bir 8 GB daha eklersiniz.

R7 370 yerine GTX 950 eklerseniz 1900 civarı bir fiyata denk gelir ve oyun performansınız daha da artar tabi bütçenize göre iki kartta alınabilir performansları gayet güzeldir.

pc.png
Bu şekilde topladım başka önerisi olan var mı acaba?
Ve de sizce nereden almalıyım? Vatan'dan almayı düşünüyorum şuan.

Ram uyumsuz sistemle bu şekilde almanızı öneriyorum.
Intel Core i3 6100 Soket 1151 3.7GHz 3MB Önbellek 14nm İşlemci
CORSAIR 8GB Vengeance Kırmızı DDR4 2400MHz CL14 Sıngle Ram
WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
MSI H110M PRO-VD Intel H110 Soket 1151 DDR4 2133Mhz VGA&DVI Anakart
MSI R7 370 GAMING 2G GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
XIGMATEK ASGARD 381 PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA
Son derece uyumlu ve dengeli oldu fakat kasadan dolayı çok az aştı bütçenizi ama frisby
Eki Görüntüle 129538 Bu şekilde topladım başka önerisi olan var mı acaba?
Ve de sizce nereden almalıyım? Vatan'dan almayı düşünüyorum şuan.

pek önerilmediği için fiyat farkına değecektir.
(1.914,95 TL).

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı