Güvenilir Windows 11 Pro key önerisi

yagizzeness

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Depolama: Kingston NV1 SNVS/500G 500 GB M.2 2280 NVMe SSD + Kioxia Exceria LTC10Z960GG8 Sata 3.0 2.5" 960 GB SSD
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600
Ekran kartı: XFX RX 6600
RAM: 2*8: 16 GB 3200 mhz
Anakart: MSI A520M PRO
Kasa: Xigmatek EN45594
monitor : ASUS 24" VG248QG
Klavye : INCA OPHİRA IKG-444
Mouse : ROG Gladius II Wireless
Kulaklık : HyperX Cloud II
soğutma : ID-COOLİNG SE-224 XTS
WN11
Arkadaşlar selam, bugün Windows 11 Pro indirdim, key istiyor. Orijinal alma imkânım yok. Bazı sitelerden alanlardan duydum ama emin olamadım, 130 TL'ye falan satıyorlar. Sonra bazı kişiler “işlemciyi %100 kullanır” falan diyor, bu da beni şüphelendiriyor. Nasıl yapmalıyım? Yönlendirici olursanız çok sevinirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
OEM key -> anakarta işlenir, anakart değişiminde kullanılamaz.
Retail key -> taşınabilir lisanstır.

OEM key -> anakarta işlenir, anakart değişiminde kullanılamaz.
Retail key -> taşınabilir lisanstır.

Teşekkür ederim hocam.

Fark etmiyor ilk karşına çıkan veya bulduğun en ucuz OEM keyi al geç.

Ya yazmışlar %100 işlemci kullanır PC'yi iki kişi kullanırsın falan diye işkillendirdi benim bildiğim öyle bir şey yok.

Ya yazmışlar %100 işlemci kullanır PC'yi iki kişi kullanırsın falan diye işkillendirdi benim bildiğim öyle bir şey yok.

Başka yerlerden alırsan güvencen olmaz, bu site güvenilirdir key çalışmasa bile hemen yenisini verirler sorun yaşamazsın yıllardır herkes kullanıyor. Verdiğimden sana uygun olanı seç, anakart değiştirmek gibi bir planın yoksa OEM al geç.
Öyle bir şey olmaz, yıllardır kullanıyor herkes.

Onlar genelde internette dolaşan ücretsiz olanlarda var hocam, bu aldığınız ucuz keylerin zaten orijinalleri ile farkı yok.

OEM keyden hiçbir şey olmaz eğer crackli bir şekilde etkinleştirmeye çalışırsanız arkada miner ekleniyor olabilir onun dışında İtemsatış'tan 20 30 liraya OEM key var alın yapıştırın 200 300 lira vermenin bir manası yok.

Arkadaşlar selam, bugün Windows 11 Pro indirdim, key istiyor. Orijinal alma imkânım yok. Bazı sitelerden alanlardan duydum ama emin olamadım, 130 TL'ye falan satıyorlar. Sonra bazı kişiler “işlemciyi %100 kullanır” falan diyor, bu da beni şüphelendiriyor. Nasıl yapmalıyım? Yönlendirici olursanız çok sevinirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Piyasada free olarak özellikle Çin ve Vietnam forumlarda paylasılıyor genelde Retail olarak.
Ama Pro keyler çabuk blacklist olur.
İş ve kurumsallık oldugu için.
Şu an 300 civarı Home Retail var free.
Pro gibi çabuk blacklist olmaz.
Key alırsanız Pro'da MAK olmamasına dikkat edin.
Hiçbir şey yapmazsanız HWID veya mas yapınca, tekrar temiz kurun oto olarak etkinleştir vs.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı