1700 TL'ye Sistem Önerisi

@LionStone19 teşekkürler, bilgisayarı Vatan'dan almayı düşünüyorum.

Birazcık daha bütçe koyup ekran kartını 4gb yaptım. İlk defa PC topluyorum. Vatan'ın internet sitesinden aldığım zaman kasa bana montajlı bir şekilde mi gelcek?

Dosya Ekleri

• pc.png
    pc.png
    31,2 KB · Görüntüleme: 451
Kesinlikle EVEREST kasa almayın !! Gtx 960 Montajını yaparken kasa yamuldu resmen. Kesinlikle almayın Vatan'daki görevliler Everesti çok iyi biliyor da iyice öneriyor. Güç tuşuna basınca bile içindeki yaydan ses geliyor.

@LionStone19 ekran kartını da değiştirdim. Sistem şuan böyle. Yalnız 2gb 128Bit ekran kartı nasıl 4gb 256Bit den daha iyi oluyor? Ekran kartları konusunda hiçbir fikrim yok da :D. 1700 TL'den 2000 TL'ye de çıkardık sistemi :D. Sanırım gayet güzel bir sistem oldu. Yardımlarınız için çok teşekkürler hocam önümüzdeki cuma sipariş vereceğim inşallah.

@MaxweL biraz araştırınca ben de özellikle güç tuşu ile ilgili şikayetler duydum. Tuşu sıkışıp Pc'sini açamayan bile varmış :D. Sanırım Everst iyi görünümlü fakat malzemesi kötü ürünler yapıyor.

Dosya Ekleri

• pc.png
    pc.png
    31,5 KB · Görüntüleme: 335
@LionStone19 ekran kartını da değiştirdim. Sistem şuan böyle. Yalnız 2gb 128Bit ekran kartı nasıl 4gb 256Bit den daha iyi oluyor? Ekran kartları konusunda hiçbir fikrim yok da :D. 1700 TL'den 2000 TL'ye de çıkardık sistemi :D. Sanırım gayet güzel bir sistem oldu. Yardımlarınız için çok teşekkürler hocam önümüzdeki cuma sipariş vereceğim inşallah.

@MaxweL biraz araştırınca ben de özellikle güç tuşu ile ilgili şikayetler duydum. Tuşu sıkışıp Pc'sini açamayan bile varmış :D. Sanırım Everst iyi görünümlü fakat malzemesi kötü ürünler yapıyor.
Ekran kartının belleği ve bit değeri önemli değildir. Önemli olan içindeki GPU'dur. GTX950'nin GPU'su R7 370'den daha güçlü. Testlere bakarsanız anlarsınız.

Yalnız 2gb 128Bit ekran kartı nasıl 4gb 256Bit den daha iyi oluyor? Ekran kartları konusunda hiçbir fikrim yok da
Mimariler farklı kullanılan teknolojiler farklı olunca daha iyi olabiliyor. :) GTX 950 de dosya sıkıştırma yöntemi kullanılıyor yani 256 bitin yaptığı işi bu yöntemle 128 bit yapıyor. Birde r7 370 de kullanılan çekirdekler eski mimari çekirdekleri yanılmıyorsam. GTX 950 tavsiyemdir.

Yok yok sadece MSİ soğutmaları biraz daha iyi fakat bu kart ısınan bir kart değil zaten o yüzden Asus soğutmaları da yeterli olacaktır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı