17000 TL Gaming Sistem Önerisi

Bütçe
17000
Amacın sadece oyunsa kesinlikle öneririm

Gönlüm rtxten yana şahsen

Saf güç olarak oyunda 6700 XT 3060 Ti'nin önünde ve daha fazla VRAM'i var haberiniz olsun ben sadece bilgi vermekteyim son kararınız sizin.
Yaklaşık 12 13 yıldır AMD ekran kartı kullanıyorum, Sapphire rx580 nitro+ s.e kullandığım en son ekran kartı, bir süreden sonra değişik değişik hatalar vermeye başladı, rtx ve dlss özellikleri daha iyi değil mi? Nvidia bana daha cazip geliyor tabi yayıncı vesaire değilim ama aklım nvidiada

Yaklaşık 12 13 yıldır AMD ekran kartı kullanıyorum, Sapphire RX580 Nitro+ s. E kullandığım en son ekran kartı, bir süreden sonra değişik değişik hatalar vermeye başladı, RTX ve DLSS özellikleri daha iyi değil mi? NVIDIA bana daha cazip geliyor tabii yayıncı vesaire değilim ama aklım NVIDIA'da.

Hocam bir kere 580 ile 6700'ü kıyaslamayın evet AMD'nin eski kartlarında çok can sıkıcı hataları olabilir ama 6000 serisinde yok denilecek kadar az ( ben karşılaşmadım şahsen ) ama teknoloji şans işidir sanmayın ki NVIDIA'nın böyle hataları yok o da çok nadirdir ayrıca sanıyorum ki 2k da kullanacaksınız DLSS çok güzel bir özellik ona bir şey diyemem ( dlss için fsr var onu da belirteyim ) ama RTX konusuna gelirsek şu anda idare etse de RTX'in vrama nasıl yük bindirdiği videolarda apaçık belli ileri zamanlarda RTX açmak istediğinizde size sorun çıkaracaktır. Yayıncı değilseniz ve render falan almıyorsanız bence en mantıklısı ultima sistemidir ama bir değişiklik olsun diyorsanız nvdia sistemini gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Hocam bir kere 580 ile 6700'ü kıyaslamayın evet AMD'nin eski kartlarında çok can sıkıcı hataları olabilir ama 6000 serisinde yok denilecek kadar az ( ben karşılaşmadım şahsen ) ama teknoloji şans işidir sanmayın ki NVIDIA'nın böyle hataları yok o da çok nadirdir ayrıca sanıyorum ki 2k da kullanacaksınız DLSS çok güzel bir özellik ona bir şey diyemem ( dlss için fsr var onu da belirteyim ) ama RTX konusuna gelirsek şu anda idare etse de RTX'in vrama nasıl yük bindirdiği videolarda apaçık belli ileri zamanlarda RTX açmak istediğinizde size sorun çıkaracaktır. Yayıncı değilseniz ve render falan almıyorsanız bence en mantıklısı ultima sistemidir ama bir değişiklik olsun diyorsanız nvdia sistemini gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Discord var mı usta

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı