17000 TL monitör dahil sistem toplama

Bütçe
17000

sonersofraci

Hectopat
2020-10-09_13-46-43.png

Merhabalar,
Başlıkta da belirttiğim gibi 17K ya monitör dahil oyun amaçlı sistem toplamak istiyorum. Hem Ryzen 5000 serisini hem de RTX 3000 serisini beklemiştim tavsiyeler üzerine. Resimdeki parçalarla birlikte RTX 3070 ve R7 5800X ikilisinden oluşan bir sistem mümkün olur mu 17bine? Parçaları ayrı ayrı alıp kendim kasayı oluşturabilirim. Bu parçalarla 17K yi geçer diyenler ya da bu parçalar yazdığım işlemci ve ekran kartı ile uyumlu değil diyenler başka parçalar önerirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 696170

Merhabalar,
Başlıkta da belirttiğim gibi 17K ya monitör dahil oyun amaçlı sistem toplamak istiyorum. Hem Ryzen 5000 serisini hem de RTX 3000 serisini beklemiştim tavsiyeler üzerine. Resimdeki parçalarla birlikte RTX 3070 ve R7 5800X ikilisinden oluşan bir sistem mümkün olur mu 17bine? Parçaları ayrı ayrı alıp kendim kasayı oluşturabilirim. Bu parçalarla 17K yi geçer diyenler ya da bu parçalar yazdığım işlemci ve ekran kartı ile uyumlu değil diyenler başka parçalar önerirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Sistem gayet iyi ama bence 17K'yı geçer. Hesablama yapmanız lazım. Uyumsuz parça yok zaten Sinerji'den toplamışsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı