17000 TL'lik bilgisayar toplama

Bütçe
14000-17000 TL
17K bütçe var diye pahalı bir kasa ve anakart bence şart değil. Arkadaş ne amaçlı alacağını da yazması gerekir.

Toplamı 16.509, 95 TL

Benim önerdiğim sistemden pek bir farkı yok, ama problemli parçaları var. O PSU'yu RMX serisi ile değiştirmesi gerekli, RM en alt serisidir Corsair'in.

RM PSU, alınmaz alacaksanız RMX veya RMI alın.
Corsair RM, RM serisinin en altıdır. Corsair diye illaki iyidir diye bir yargı yok. RMX alamıyorsanız FSP Hydro G daha iyi bir tercihtir.
Ayrıca Corsair'ın çoğu güç kaynağında cızırtı sorunu var.
@Caner Uncu @Emir M. siz yardımcı olun, kaliteli anakart ve kasaya gerek yokmuş. Sinirlerimi hoplatacaklar.

Ne amaçlı toplayacağını bilmemiz daha iyi öneriler sunabilmemizi sağlar.
Oyun amaçlı.
H
Hocam hoşuma gitti sistem.Alıyorum şimdi.Eksik olan , fan vb yok değilmi?

Oyun amaçlı.
H.

Hocam hoşuma gitti sistem. Alıyorum şimdi. Eksik olan, fan vb yok değil mi?

Herhangi bir eksikliği yok, önünde 2 adet 200mm ARGB, 1 adet de arkasında 140mm egzoz fanı bulunmakta.
Onları düşürebilir, ama sistem genel olarak harikulade.

Herhangi bir eksikliği yok, önünde 2 adet 200mm ARGB, 1 adet de arkasında 140mm egzoz fanı bulunmakta.

Onları düşürebilir, ama sistem genel olarak harikulade.
Senin sistemin High-End kurgu vb. işler için. R5 3600X ve R7 3700X arasındaki fark kurgu vb. işlerde belli oluyor. Oyunda R5 3600X, R7 3700X'i bile geçebilecek potansiyele sahip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…