17000 TL’ye Bilgisayar Toplama

Bütçe
17.000-18.000
Sana gelecek en tatlı alet bu. Anakartı B450, kasayı XPG Valor Air yap 16K'ya taş gibi sistem. Tabii kalan 1000 TL'ye farklı bir yükseltme de yapabilirsin ama ben işlemciye soğutucu almanı öneririm.

Bu gerçekten harika dostum hemen bakıyorum XTli bir sistem nasıl bu kadar ucuz ki

içinde dahili psu olsa düşünebilirdim belki peki benim attığım kasa nasıl ona bakar mısınız ilk yazdığım mesajda olması gerekhttps://www.gaming.gen.tr/urun/204601/mantis-6700xt-amd-ryzen-5-5600-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-oc-16gb-ram-500-gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Bu sefer daha iyi bir PC öneriyorum

Sana gelecek en tatlı alet bu. Anakartı B450, kasayı XPG Valor Air yap 16K'ya taş gibi sistem. Tabii kalan 1000 TL'ye farklı bir yükseltme de yapabilirsin ama ben işlemciye soğutucu almanı öneririm.

Tamda bunun linkini atıyordum siz atmışsınız.

Kampanyada bu, son zamanlarda çok fazla kişi aldı ve kullanıyorlar. Anakart hariç çoğu parçası da düzgün.
1677705973808.png

Okuma/Yazma olarak WD daha kaliteli ama sence 1tbye yükselteyim mi ?

Eki Görüntüle 1686914
Okuma/Yazma olarak WD daha kaliteli ama sence 1tbye yükselteyim mi ?

Sen kullanacaksın ve ihtiyacını sen biliyorsun. 500 GB bana yetmez diyorsan tabii yükseltebilirsin. Legend 710 da üzecek bir alet değil.

Yalnız sen yine de işlemci soğutucusu için bütçe ayır ve mümkünse oradan seçmek yerine harici alıp tak. Ben bunu kullanıyorum ve f/p olarak sağlamdır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı