batinsenpai Femtopat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #31 kino dedi: İşlemciyi yükseltme hayır. İkisi de bildiğin aynı işlemci 200Mhz turbo hızı hariç, onu da BIOS'tan kendin bile verebilirsin 600 TL boşa gitmiş olur. Genişletmek için tıkla... bu hdd benim seçtiğim b serisi anakarta uygun mu hocam?
kino dedi: İşlemciyi yükseltme hayır. İkisi de bildiğin aynı işlemci 200Mhz turbo hızı hariç, onu da BIOS'tan kendin bile verebilirsin 600 TL boşa gitmiş olur. Genişletmek için tıkla... bu hdd benim seçtiğim b serisi anakarta uygun mu hocam?
Süleyman Pro Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 3.501 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek erbabi 2 Mart 2023 #32 batinsenpai dedi: Eki Görüntüle 1686925 Hocam arada ghz ve mb farkı var emin misiniz rx 6700xt güçlü bir kart 5600 yeterli olacak mı Genişletmek için tıkla... 5600x 6700xt besleyebilir.
batinsenpai dedi: Eki Görüntüle 1686925 Hocam arada ghz ve mb farkı var emin misiniz rx 6700xt güçlü bir kart 5600 yeterli olacak mı Genişletmek için tıkla... 5600x 6700xt besleyebilir.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 2 Mart 2023 #33 batinsenpai dedi: Eki Görüntüle 1686925 Hocam arada ghz ve mb farkı var emin misiniz rx 6700xt güçlü bir kart 5600 yeterli olacak mı Genişletmek için tıkla... Evet, 5600'ün yeterli olmadığı yerde 5600X de yeterli olamaz? MB farkı yok yalnızca frekans farkı var tıpatıp aynı işlemciler.
batinsenpai dedi: Eki Görüntüle 1686925 Hocam arada ghz ve mb farkı var emin misiniz rx 6700xt güçlü bir kart 5600 yeterli olacak mı Genişletmek için tıkla... Evet, 5600'ün yeterli olmadığı yerde 5600X de yeterli olamaz? MB farkı yok yalnızca frekans farkı var tıpatıp aynı işlemciler.
batinsenpai Femtopat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #34 kino dedi: Evet, 5600'ün yeterli olmadığı yerde 5600X de yeterli olamaz? MB farkı yok yalnızca frekans farkı var tıpatıp aynı işlemciler. Genişletmek için tıkla... çok sordum ama aradaki ghz farkı hiçbir şey ifade etmiyor mu boşa 600tl mi yani?
kino dedi: Evet, 5600'ün yeterli olmadığı yerde 5600X de yeterli olamaz? MB farkı yok yalnızca frekans farkı var tıpatıp aynı işlemciler. Genişletmek için tıkla... çok sordum ama aradaki ghz farkı hiçbir şey ifade etmiyor mu boşa 600tl mi yani?
P PeopleLivinginTurkey Femtopat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #35 batinsenpai dedi: çok sordum ama aradaki ghz farkı hiçbir şey ifade etmiyor mu boşa 600tl mi yani? Genişletmek için tıkla... Biraz performansı etkiliyor.
batinsenpai dedi: çok sordum ama aradaki ghz farkı hiçbir şey ifade etmiyor mu boşa 600tl mi yani? Genişletmek için tıkla... Biraz performansı etkiliyor.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 2 Mart 2023 #36 batinsenpai dedi: Çok sordum ama aradaki ghz farkı hiçbir şey ifade etmiyor mu boşa 600tl mi yani? Genişletmek için tıkla... Evet kardeşim boşa, çok istersen sistemi alınca gel ben o ghz farkını ekletirim sana BIOS'tan işlemcin 5600X olur.
batinsenpai dedi: Çok sordum ama aradaki ghz farkı hiçbir şey ifade etmiyor mu boşa 600tl mi yani? Genişletmek için tıkla... Evet kardeşim boşa, çok istersen sistemi alınca gel ben o ghz farkını ekletirim sana BIOS'tan işlemcin 5600X olur.
P PeopleLivinginTurkey Femtopat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #37 batinsenpai dedi: Çok sordum ama aradaki GHz farkı hiçbir şey ifade etmiyor mu boşa 600TL mi yani? Genişletmek için tıkla... Mesela Intel 10.nesilden önce kötü olmasının sebebi çekirdek ve iş parçacığı sayısını az tutmasıydı Intel bu hatasını anladı ve durumu değiştirdi yani GHz'ın fazla bir önemi yok diyemeyiz var 1.5 GHz işlemciyle 3.5 GHz'lık bir işlemci bir olamaz.
batinsenpai dedi: Çok sordum ama aradaki GHz farkı hiçbir şey ifade etmiyor mu boşa 600TL mi yani? Genişletmek için tıkla... Mesela Intel 10.nesilden önce kötü olmasının sebebi çekirdek ve iş parçacığı sayısını az tutmasıydı Intel bu hatasını anladı ve durumu değiştirdi yani GHz'ın fazla bir önemi yok diyemeyiz var 1.5 GHz işlemciyle 3.5 GHz'lık bir işlemci bir olamaz.
batinsenpai Femtopat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #38 kino dedi: Evet kardeşim boşa, çok istersen sistemi alınca gel ben o ghz farkını ekletirim sana BIOS'tan işlemcin 5600X olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam 670+ ekleyeceğime soğutucuyu alırım daha karlı olur kino dedi: Evet kardeşim boşa, çok istersen sistemi alınca gel ben o ghz farkını ekletirim sana BIOS'tan işlemcin 5600X olur. Genişletmek için tıkla... Hocam bide sayfanın üstünde HDD attım bir tane benim ana kartım ile uyumlu mu nasıl anlayacağım kino dedi: Evet kardeşim boşa, çok istersen sistemi alınca gel ben o ghz farkını ekletirim sana BIOS'tan işlemcin 5600X olur. Genişletmek için tıkla... Bir de seçtiğim işlemci tray değil kutulu neden soğutucu yok yanında ekstra olarak? Son düzenleme: 2 Mart 2023
kino dedi: Evet kardeşim boşa, çok istersen sistemi alınca gel ben o ghz farkını ekletirim sana BIOS'tan işlemcin 5600X olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam 670+ ekleyeceğime soğutucuyu alırım daha karlı olur kino dedi: Evet kardeşim boşa, çok istersen sistemi alınca gel ben o ghz farkını ekletirim sana BIOS'tan işlemcin 5600X olur. Genişletmek için tıkla... Hocam bide sayfanın üstünde HDD attım bir tane benim ana kartım ile uyumlu mu nasıl anlayacağım kino dedi: Evet kardeşim boşa, çok istersen sistemi alınca gel ben o ghz farkını ekletirim sana BIOS'tan işlemcin 5600X olur. Genişletmek için tıkla... Bir de seçtiğim işlemci tray değil kutulu neden soğutucu yok yanında ekstra olarak?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 2 Mart 2023 #39 batinsenpai dedi: Bir de seçtiğim işlemci tray değil kutulu neden soğutucu yok yanında ekstra olarak? Genişletmek için tıkla... Soğutucusu var ama çok ufak. Isınmaması ve iyi performans alman için soğutucu aldırıyorum.
batinsenpai dedi: Bir de seçtiğim işlemci tray değil kutulu neden soğutucu yok yanında ekstra olarak? Genişletmek için tıkla... Soğutucusu var ama çok ufak. Isınmaması ve iyi performans alman için soğutucu aldırıyorum.
batinsenpai Femtopat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #40 kino dedi: Soğutucusu var ama çok ufak. Isınmaması ve iyi performans alman için soğutucu aldırıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hdd sorusunu da cevaplarsan sevinirim
kino dedi: Soğutucusu var ama çok ufak. Isınmaması ve iyi performans alman için soğutucu aldırıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hdd sorusunu da cevaplarsan sevinirim