17000 TL'ye sistem toplama

Bütçe
17000tl
Dostum zaten 2 tane RAM alacağım o konuda sıkıntı yok. Kasaya gelirsek fazla camı açıp kapatma gibi bir durumum olmayacak sadece üst tarafa sıvı soğutmayı takacağım. 2TB harddisk 500 lira bunu satıp 250 GB daha SSD alabilirim ama yer konusunda ileride sıkıntı yaşar mıyım diye düşünmüyor da değilim. Bunun dışında monitör 240Hz ve 1ms. Tavsiyelerin için teşekkürler.

Sistemin her bakımdan muhteşem ama işte şu HDD yerine SSD olsaydı daha iyi olurdu :)

Maalesef 3070 kasıma ertelenince incehesap gaming gecesinden msı rtx 2070 ventus aldım 3900 tl ye.Tek tesellim sistemin ileride upgrade yapılabilecek bileşenlere sahip olması :/

Maalesef 3070 Kasım'a ertelenince İncehesap Gaming gecesinden MSI RTX 2070 Ventus aldım 3900 TL'ye. Tek tesellim sistemin ileride upgrade yapılabilecek bileşenlere sahip olması :/

Yine de süper bir kart, bence haline şükret. Ekran kartı patates olan oyuncular var (iki aya kadar ben de öyleydim) onlar ne yapsın?

Haklısın dostum ama çalışıp biriktirdiğim bir paraydı ve ilk kez topluyordum.Bütçe de monitör ve ekipmanlar dahil 14.500’e patladı.Monitör ve ekipmansız 11.000 yani.
Hocam hiç dert etme o parçayı da her halükarda en azından aldığın paraya satabilirsin diye düşünüyorum. Üzerine az biraz koyup yeni ekran kartından da alırsın. Harcaman 17.000 olmaz bile. Ancak kafama takılan birkaç şey de yok değil. Olay ekipmanların biraz pahalı olması ve 1080P'de kullanacak olman. Yoksa bu bütçeyle 3080 toplanabilirdi bence. Umarım seni üzmez hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı