17000TL laptop önerisi

İtopyakonusunda sonuna kadar haklısınız özellikle satış sonrası destekleri berbat. Forumda kaç kere denk geldim ama cihaz harbi güzelmiş. Akakçe'den baktım ama en ucuz 21.5k diye gösteriyordu.
Evet hocam, maalesef İtopya öyle ama bu 240 Hz cihaz da 15.800 civarına geliyor. Açıkçası @Dark Lord of the Sith hocam için çok zor bir karar. Sürenin az olması da cabası

Hocam size soru sordum öneri aldım bu kadar bilgilisiniz inanın şuraya Monster koymanızı sindiremiyorum, neden MSI ASUS Lenovo gibi markalara hakimken Monster tercihi koydunuz

Ben sizin demek istediğinizi anladım hocam
İtopya ya para kazandırmamak istemenizi anlıyorum satış sonrası destek diye bir şey yok ama ben olsam böyle bir ürünü kaçırmazdım şu an favorim Gigabyte.
Evet hocam, maalesef İtopya öyle ama bu 240 Hz cihaz da 15.800 civarına geliyor. Açıkçası @Dark Lord of the Sith hocam için çok zor bir karar. Sürenin az olması da cabası
Hocam İtopya kötü bir firma haklısınız ama bu fiyata kaçmaz bence.
Biraz göz atarım incelemelerine ama pek düşünmüyorum İtopya'dan almayı.
Bilemiyorum, 21.6 biraz ekstrem duruyor. O yüzden T5 V21.5'i de koydum, 3070'li alayım almışken diye. SSD'yi sonradan eklerim, o konuda sıkıntı olmaz.
Hocam size soru sordum öneri aldım bu kadar bilgilisiniz inanın şuraya Monster koymanızı sindiremiyorum, neden MSI ASUS Lenovo gibi markalara hakimken Monster tercihi koydunuz
İyi modeller hocam bunlar. Keşke ASUS, Lenovo, MSI gibi markaların güzel modelleri bu fiyatlara gelse ama namussuzlar getirmiyorlar.

Umarım problemlemsiz temiz bir cihaza denk gelirsiniz

Açıkçası 3070 için bütçeni en az 3K zorlaman lazım. Bu kadar çıkmışken 15' olmaz. Üstelik T5 T7'den daha fazla ısınıyor daha küçük olduğundan. GPU tarafında 80 görüyorum T7 ile T5 da 83 84 görür rahatlıkla. Zaten 15K'lardan çıktın. Para senin paran bir şey diyemem tabi ama bence çok daha iyi bir 3060'li cihaz al keyfine bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…