170Hz'den 260Hz'ye geçilir mi?

embraceit

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE
Şu an halihazırda 170Hz 2K ASUS TUF modeli bir monitör var. Oynadığım oyunlar genelde Fortnite, Valorant, CS2 oluyor. Hikayeli oyunlarda oynuyorum ama bu aralar rekabetçi oynuyorum ve bilgisayarım rekabetçi oyunlarda 250-300 FPS'yi rahat geçiyor. 170'den 260 Hz'ye geçmeye değer mi? Aynı şekilde 2K 260Hz bir monitör buldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an halihazırda 170Hz 2K ASUS TUF modeli bir monitör var. Oynadığım oyunlar genelde Fortnite, Valorant, CS2 oluyor. Hikayeli oyunlarda oynuyorum ama bu aralar rekabetçi oynuyorum ve bilgisayarım rekabetçi oyunlarda 250-300 FPS'yi rahat geçiyor. 170'den 260 Hz'ye geçmeye değer mi? Aynı şekilde 2K 260Hz bir monitör buldum.

Rekabetçi oyunlar için bütçede var ise geçilir hem daha akıcı hissettirir fakat bütçe yok ise zorlamayada pek gerek yok açıkçası hocam.

Bütçeniz uygunsa geçilmeyecek bir sebep yok.

Bütçem var hocam zaten suankini satacağım ve içerik de ürettiğim için oynayisimi en iyi seviyeye çıkarmak istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı