16 yaşındayım boyum 1.73 kilom 50.
Sabah-öğlen-akşam 30 şınav 30 bench triceps dips çekiyorum. Toplamda 1 günde 90 şınav 90 bench triceps dips çekiyorum. Günde 3 öğün yemek yiyorum. Günde 1 tane muz ve 1 tane çikolata yiyorum. Bu şekilde devam edersem kilo alır mıyım?
Hocam kendinizi bir süreye sokmayın her gün önceki gününüzden iyi olmaya bakın yanlış beklentilere girmeyin 3 ayda tabii ki gelişim göstereceksiniz ancak böyle bir anda mükemmel oldum gibi bir şey olmaz düzenli beslenmeli uykunuza dikkat etmeli ve kendinize iyi bakmalısınız eğer güzel ve düzenli şekilde sporda yaparsanız 2-3 yıl içerisinde güzel bir vücudunuz olur.
Hocam kendinizi bir süreye sokmayın her gün önceki gününüzden iyi olmaya bakın yanlış beklentilere girmeyin 3 ayda tabii ki gelişim göstereceksiniz ancak böyle bir anda mükemmel oldum gibi bir şey olmaz düzenli beslenmeli uykunuza dikkat etmeli ve kendinize iyi bakmalısınız eğer güzel ve düzenli şekilde sporda yaparsanız 2-3 yıl içerisinde güzel bir vücudunuz olur.
Dostum son kez kesinlikle ege fitness izle egolu bir abi ama gerçekten mükemmel bir yol gösterici seveceksin kral bir adam yani XD gidip özel ptlere para verme salonuna yazıl sonra BASSS.