175 boyda 63 kiloya düşülebilir mi?

alisalih

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle herkese selam, direkt konuya girip vaktinizi çalmak istemem. Arkadaşlar ben şu son haftalarda kilom kafama takıldı, resmen atamıyorum. Olay şu, orda burda elbet bilirsiniz okulda oturduğunuz yerde falan aşırı derecede zayıf ama sizinle aynı boyda ve kiloda (yakın da olabilir) tanıdığınız kimseler vardır. Bende de öyle bir durum var ama çocukla yan yana gelelim (ben 1.75 70 kiloyum) sanki ben onun yanında 80 kiloyum ama soruyorum o da 68 kilo, boy aynı. Anlamıyorum, ben de o zamandan beri kafama kilo vermeyi taktım. Şimdi size sorum: Ben kilo vermeye başlasam tahmini 63 64 düşünüyorum. Sizce o derecede zayıf olabilir miyim?

Arkadaşlar öncelikle sağ olun hızınıza hayranım bu arada önemli bir konuyu değinmeyi unuttum benim şikayetim kilolu gözüküyorum ama göbekli değil hatta göbeğim dümdüz biraz sporla iyi bir şekil alır ama benim göğüs kafesimin kemikleri iri sanırım aslında soruyu o tarafa çekebilirim acaba kilo versem veya kiloyu verip geri kas olarak alsam göğüs kafesimi nasıl desem küçültebilir miyim? Çünkü göğüs kafesimin göbek deliğine doğru gidiminde bitince direk içeriye doğru bir girinti var yani gövde olarak aşağıdan yukarıya doğru tüm olayı göğüs kafesim bozuyor fazla iri onu halledebilir miyim?

Göğüs kafesi iriliği bende de var biraz. Kemiklerden kaynaklanıyor sanırım. Kilo vermen daha da kötü durmasına sebep olabilir. Kas olarak alırsan belki az kasla daha hacimli bir görünüş elde edebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı