175 TYT puanına polislik gelir mi?

Benim de benzer sorum var ben 19 yaşındayım geçen yıl Avrupa'da bir okuldan kabul ve burs kazanamama rağmen vize reddi aldım. Bu sene aynı şekil bir okuldan kabul aldım eylül'de vize görüşmem var tekrar red yeme ihtimalime karşı Türkiye'de garantim olsun diye bir bölüm yazmayı düşünüyorum polislik mantıklı olur mu?
Ya şimdi reis denemelere falan girdiysen kaç net yapıyordun, veya yazılı sonuçların nasıl geliyordu, daha iyi yerlerde gidebilirsin belki, onun için soruyorum. Ben polislik istediğim için yazdım.

Nasıl yani reis anlamadım
PMYO fiziksel sınavı mı
aynen

Polislik yerine bence bilgisayar programcılığını seçebilirsin

350 puana gidilebilecek bölümler aşağıdaki linkte mevcut bi göz gezdir istersen

350 puan gidilebilecek bölümler
Kanka durum şöyle lise boyunca TR odaklı çalışmadım Full yurt dışına yönelikti planım. 2 senedir Avrupa'da iyi sayılabilecek okullardan kabul alıyorum. Malum vize sorunu var. Normalde tercih yapmayı düşünmüyorum o tarz bölümler için işin sonunda bir garanti bulunmadığı ve eğitim kötü olduğu için. Polislikte en azından tekrar vize alamazsam geç olmadan mesleğe atılırım diye mantıklı geldi.

31 temmuz yada 1 Ağustos tarihlerine yakın bir zamanda PMYO sınavları başlayacak

pomemkurslari.com sitesinden aldığım bilgi

"2023 yılında TYT Açıklandıktan 12 gün sonra 31 Temmuz 2023 tarihinde duyuru geldi ve hızlı bir alım yapıldı.
Bize Gelen duyumlara göre sistem ayını şekilde devam edecek ve

2024 Yılında da bir önceki 2023 yılına yakın tarihlerde yapılacak.
17 Temmuz 2024 Tarihinde TYT Açıklanacak ve AĞUSTOS Ayında PMYO Sınavı Yapılacak."

aynen

Kanka durum şöyle lise boyunca TR odaklı çalışmadım Full yurt dışına yönelikti planım. 2 senedir Avrupa'da iyi sayılabilecek okullardan kabul alıyorum. Malum vize sorunu var. Normalde tercih yapmayı düşünmüyorum o tarz bölümler için işin sonunda bir garanti bulunmadığı ve eğitim kötü olduğu için. Polislikte en azından tekrar vize alamazsam geç olmadan mesleğe atılırım diye mantıklı geldi.
Benimde polisliği seçme sebeplerinden birisi bu zaten mesleğimin elime erken geçebilecek olması, polislik iyidir ya yapılır kral.

31 Temmuz'ya da 1 Ağustos tarihlerine yakın bir zamanda PMYO sınavları başlayacak.

pomemkurslari.com sitesinden aldığım bilgi.

"2023 yılında TYT açıklandıktan 12 gün sonra 31 Temmuz 2023 tarihinde duyuru geldi ve hızlı bir alım yapıldı.
Bize gelen duyumlara göre sistem ayını şekilde devam edecek ve.

2024 yılında da bir önceki 2023 yılına yakın tarihlerde yapılacak.
17 Temmuz 2024 tarihinde TYT açıklanacak ve ağustos ayında PMYO sınavı yapılacak."

Benim de polisliği seçme sebeplerinden birisi bu zaten mesleğimin elime erken geçebilecek olması, polislik iyidir ya yapılır kral.

Çok sağ ol umarım olur seninde.

Eyvallah hocam zaten denemek için girmiştim hiç çalışmadım bu sene odaklanacağım sınava.

Hocam yanlış anlama ama bunun çalışmadan girmeyle falan alakası yok. Herkes mezuna kalıyor. Ama lisede hiç dersleri dinlemeyen adam bile en azından 300k sıralamaya girer. Ciddi şekilde derslerle uzaktan yakından alakanız yok. Türkçeyi, sosyali insan en azından yapar. Eğer ciddi şekilde okuyup çözdüyseniz ve bu netler geldiyse bence hiç bu işe girmeyin emekleriniz boşa gitmesin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı