1750 TL AMD Sistem Önerisi

hboncl2

Hectopat
Ev için bir bilgisayar toplamak istiyorum. Daha çok çıktı almak, araştırma yapmak ve ufak çaplı okuldaki işler için video düzenlemek için. Evdeki küçüklerde oyun oynayacak normal olarak. AMD sistem toplamaya karar verdim. Forumda biraz dolaştım APU mu yoksa işlemci+ekran kartı mı karar veremedim. 1750 TL en yüksek, monitör dahil hem oyunda hem bu işlerimde en yüksek performansı gösterecek bir AMD sistem toplamama yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sakın işlemcinin içindeki ekran kartı kullanma hatasına düşmeyin zira 50TL lik ekran kartları bile daha üstün performans verebiliyor.
Sistem bu buyrun;
fkaıjfajfafsoıa.PNG

Sakın işlemcinin içindeki ekran kartı kullanma hatasına düşmeyin zira 50TL lik ekran kartları bile daha üstün performans verebiliyor.
Sistem bu buyrun;Eki Görüntüle 259534
Hocam işlemci içinde ekran kartı kullanınca nasıl performans düşüklüğü yaşanıyor ki? Ben ekran kartına vereceğim parayı rame veririm, A12 kullanırım diye düşünüyordum. mantıklı değil mi yani? 4GB ram yetersiz olmaz mı?

Sistem bu buyrun;Eki Görüntüle 259534
Dünyanın en saçma sistemi bunu almayın sakına ben size 15dk ya daha iyisini toplayacağım fakat işlemcinin çıkmasını beklemelisiniz.
Monitör dahil yazısını görmemişim kusura bakmayınız a12 9800 ü beklemenizi tavsiye ediyorum yine de.

Sevgili @Berk.Aydemir , topladığın sistem FM2 ve ilerisi için tüm yükseltmeleri önlüyor. AMD'nin yeni çıkan APU sistemi ile güncel bir sistem kurulabilir, haricindeki R7 ile bir süre idare edilebilir orta seviyede oyun deneyimi sürebilir. İleride de ekran kartı takabilirse çok daha iyi olur tabii. Bu bütçede herhangi bir sistem ile güncel oyunlardan 300 fps almak zaten hayaldir. GT730'da çok mükemmel bir artış göstermeyecektir.

Sevgili @Berk.Aydemir , topladığın sistem FM2 ve ilerisi için tüm yükseltmeleri önlüyor. AMD'nin yeni çıkan APU sistemi ile güncel bir sistem kurulabilir, haricindeki R7 ile bir süre idare edilebilir orta seviyede oyun deneyimi sürebilir. İleride de ekran kartı takabilirse çok daha iyi olur tabii. Bu bütçede herhangi bir sistem ile güncel oyunlardan 300 fps almak zaten hayaldir. GT730'da çok mükemmel bir artış göstermeyecektir.
Yani hocam, APU toplanabilir değil mi şimdilik bu fiyata? ufukbarin07'nin önerdiği sistem mi daha mantıklıdır ordan ekran ve işlemci çıkarıp A10 APU koysak mı daha mantıklıdır. Ki tabi anakartta değişmesi gerek F2+ olduğu için soket tipi.

Bu tarz bütçelerde genellikle Ryzen 3 sistem yapın bütçe yükseltin denilir fakat maalesef bazen o kadar kolay olmuyor. Sistem önerisi için benden çok daha tecrübeli bir sürü arkadaşımız var, sizi yanlış yönlendirmek istemem. Onların yardımlarına göre bir şeyler yapabiliriz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı