1750 TL mekanik klavye önerisi

Bütçe
1750-2000 Türk Lirası
Hocam çok bekletmek istemedim şöyle bir custom klavye bal gibi akar;
Kasa olarak GMK67 genelde çok kullanılıyor 44.29AU $ 69% OFF|Mekanik klavye kiti çalışırken değiştirilebilir 3 mod Bluetooth 2.4G kablosuz RGB arkadan aydınlatmalı conta yapısı klavye| | - AliExpress
Switchler olarak akko v3 pro cream yellow switchler çok hoştur 15.92AU $ 32% OFF|Akko V3 Pro krem sarı anahtarları 5 Pin 50gf toz geçirmez kök lineer anahtarı MX mekanik klavye ile uyumlu (45 adet)| | - AliExpress
Keycaps olarak dye-sub pbt keycaps önerebilirim. Tabi beğenmezseniz desenini değiştiririz fakat yakışır.

Durun hocam vergi çok çıkıyor bir saniye :D. Amazon sanıp vergiyi unuttum.

Toplam 2800'e denk geliyor fakat çok güzel klavye olur.

Ve GMK67'den sadece 1 tane kaldır diyor sipariş edecekseniz GMK67'yi şimdiden sipariş edin hocam.
Bir şey daha soracağım. Ben daha önce hiç toplamadım. Direkt AKKO'nun bir klavyesini alsam yellow switch ile nasıl olur?

Bir şey daha soracağım. Ben daha önce hiç toplamadım. Direkt AKKO'nun bir klavyesini alsam yellow switch ile nasıl olur?
Hocam hangi klavyeyi alacağınıza bağlı. Link atarsanız bakabilirim. Yani bunları toplamak zaten zahmet istemiyor 10 dakikanızı alır ürünler geldiğinde birleştirmek. Yani 2800TL'ye custom klavye almak daha mantıklı o yüzden böyle bir öneride bulundum.

Hocam yellow cream ile geliyor fakat tek önemli olan switch değil. Ben olsam 2800'e attığım custom klavye varken bunu 2600'e almam açıkçası. Neyden çekindiğinizi anlayamadım.
Toplayamam diye çekindim hocam hazır alıp kullanayım diye. Çok kolay diyorsanız bilmiyorum, biraz korktum elimde kalır vs diye toplayamazsam.

Toplayamam diye çekindim hocam hazır alıp kullanayım diye. Çok kolay diyorsanız bilmiyorum, biraz korktum elimde kalır vs diye toplayamazsam.
Hocam yok cidden kolay 10 dakikanızı alır en fazla :D. Şimdi videosunu atarım zaten ne kadar kolay olduğunu anlarsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam şöyle bir short bırakayım. Arkadaşın pembe olan switchleri takmaya başladığından itibaren yani 15 saniyeden sonra olanları siz yapacaksınız. Herhangi bir alet gerektirmiyor zaten. Sadece elinizle tek tek takacaksınız.

@GökUzay

Technopat Haberler

Geri
Yukarı