1750 TL sistem önerisi

Bütçe
1750 TL
Beğendim gerçekten 1-2 sene sonra ekran kartı takarım uçar sistem. Bir de şunu merak ediyorum ben bununla Düşük ayarlarda Witcher 3, Rainbow 6 ağırlğındaki oyunlarda sabit 60 fps almam mümkün mü? OC bilgim yok ve yeni aldığım bir sistemi çok fazla kurcalamak istemem birkaç ay normal kullanırım sıkıntı çıkarır mı bana?
Low'da kesin 60FPS ve fazlasını alırsın, normal kullansan sıkıntı çıkmaz tanıdık ve bilgisayardan anlayan birine RAM ve işlemci overclocku yaptırırsan iyi olur performansın bir miktar daha artar :)

Low'da kesin 60FPS ve fazlasını alırsın, normal kullansan sıkıntı çıkmaz tanıdık ve bilgisayardan anlayan birine RAM ve işlemci overclocku yaptırırsan iyi olur performansın bir miktar daha artar. :)

RAM işini hallederim de fazla bulaşmam işlemciye. RAM üzerinde bir soğutucu bulunmamakta OC yaptığımda sıkıntı çıkar mı?

Sahibinden gibi sitelerle uğraşmak istemediğim için öyle yazdım.

Bilmem kaç yıllık işlemci ve anakart, sıfır olamaz. Mecbur 2. El.

Bu arada aliexpress üzerinden GA H55 UD3H ve X3440 alırsan ileride overclock şansın da olur.
Bende öyle düşünüyorum ancak ikinci el istemiyorum demiş.

Aliexpress'ten anakart alınmaz, hepsinde 30 doların üstünde gönderim ücreti var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı