Cengzihan
Picopat
O siteyi ben de gördüm ama N-key rollover olayı yanlış gibi duruyor. En basit mekanik klavyelerde bile olan özelliğin bu klavyede olmayacağını sanmıyorum, ki o tarz bir şeyin kimsenin söylediğini de görmedim.Teşekkürler. Pro için n-key rollover yok demiş, çıkış tarihi de 2023 yazıyor. Yanlış yazmışlar bence. Case materyal için de düz F87 ABS, Pro için PBT demişler. Tam anlayamadım ama fark yok gibi duruyor![]()
Birinin kasasına abs birine pbt demiş ama o da kolpa gibi geliyor şu an. Aulanın kendi sitesinde bile f87 pro diye model geçmiyor. Aula türkiye sitesinde var ama onda da ikisi için de aynı şeyleri gösteriyor.

Aula F87 PRO Mekanik RGB TKL GrayWood V3 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Buz Mavi - Aula Türkiye
Aula F87 PRO mekanik klavye ile tanışın: TKL tasarımı, Hot-Swap özelliği ve LEOBOG Graywood V3 switch'ler. Profesyonel performans için tıklayın!

Aula F87 Mekanik RGB TKL GrayWood V3 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Beyaz - Aula Türkiye
İki renkli PBT tuş kapakları, aşınmaya karşı dayanıklıdır ve uzun süreli kullanımlarda bile renk kaybı yaşanmaz. Boşluk (Space Bar) gibi uzun tuşlar, kl ...

Fark görebilen varsa söylesin, sonuna pro kelimesi koymuşlar koray bey olmuş bence.