1750 TL'ye i5-3470 ve P8B75-M LX Sistem

Neden herkes AMD işlemci PC topluyor arkadaşlar? Intel daha iyi değil mi performans bakımından? FPS test sitelerindeki istatisliklere baktığımda Intel her zaman geçiyor.

Neden herkes AMD işlemci PC topluyor arkadaşlar? Intel daha iyi değil mi performans bakımından? FPS test sitelerindeki istatisliklere baktığımda Intel her zaman geçiyor.

Eğer az bütçeyle intel sistem toplarsan pek sağlıklı olmaz. Ben intelden AMD'ye geçtim. 400 Tl'ye yakın kazanç sağladım. Bu paraylada ekran kartına yatırım yapmak daha avantajlı oluyor. Ayrıca bildiğim kadarıyla şu anki kullanılan İntel Ivy Bridge işlemciler AMD işlemcilere göre daha çok ısınıyor. Eğer sen 5-10 FPS artış için 400 TL verebilirim diyorsan al.

Ayrıca AMD destekli anakartların fiyatları da daha uygun oluyor.

SSD, yerel disk D mi oluyor acaba (Cahilim de :D) Eğer öyle bir şeyse mutlaka olsun. Ayrıca monitörüm var ama oyunlardan tam performans almak istiyorum, şöyle HDMI'lı bir monitör olursa sevinirim.

Recep abi AMD oyunlarda çok sorun çıkarır diyorlar. Eğer çıkarmazsa fazla (Battlefiled 3'ü Full HD, tam ayarlarda oynamak istiyorum özellikle) bana şöyle hem monitörlü, hemde SSD'li :D bi PC toplar mısın? Bir kaç gün içinde alacağım, içim rahat etmedi AMD ile ama (gıcığım var nedense). Eğer sistemim daha iyi olacaksa sorun değil...Şimdiden teşekkürler.

- - - Güncellendi - - -

Acemiyim kusura bakmayın aynı şeyi iki kere yazdım :D Dün de ceza aldım zaten :D Bana şöyle sağlam bir sistem toplayın 1800'ü geçmesin mümkünse, başka bir şey istemiyorum :D Zahmet verdiğim için kusura bakmayın ... ;)

Sistemi kim topladı ? DH deme kızacağım. 1750 TL'ye çok daha iyisi toplanabilir.

- - - Güncellendi - - -

Ürün
Fiyat
Adet
KDV Dahil Tutar
*Avantajlı Tutar

SAMSUNG
23" S23B350H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
238,00 USD
497,09 TL
*372,82 TL

COOLER MASTER
RC-K380 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
139,00 USD
290,32 TL
*217,74 TL

CORSAIR
8GB (2x4GB)Vengeance DDR3 1866MHz CL9 Mavi Ram
85,00 USD
177,53 TL
*133,15 TL

SAPPHIRE
HD7870 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı
315,00 USD
657,91 TL
*493,43 TL

AMD
FX X6 6100 Soket AM3+ 3.3GHz 14MB Cache 32nm İşlemci
152,00 USD
317,47 TL
*238,10 TL
Toplam (KDV Dahil):​
2.410,24 TL
*1.807,68 TL
Oğuzhan abi bu sistemi çok beğendim.Bunu alacağım fakat dvd rom kasaya dahilmi anlamadım ben (cahillikten yine yanlış bir şey söyledik galiba :()

- - - Güncellendi - - -

Herkese ilgilendiği için teşekkür ediyorum.Oğuzhan abinin sistemi gerçekten iyi göründü bana,fakat toplamaya gittiğim yerde 2400 tl ye patlamaz dimi bana :D ssd yi de sonra alırız artık.

Oğuzhan abi bu sistemi çok beğendim.Bunu alacağım fakat dvd rom kasaya dahilmi anlamadım ben (cahillikten yine yanlış bir şey söyledik galiba :()

- - - Güncellendi - - -

Herkese ilgilendiği için teşekkür ediyorum.Oğuzhan abinin sistemi gerçekten iyi göründü bana,fakat toplamaya gittiğim yerde 2400 tl ye patlamaz dimi bana :D ssd yi de sonra alırız artık.

DVD-ROM kullanıyor musun ?

Benim kasamda da var o külüstürlerden bir tane, IDE girişli. Sırf kötü göründüğünden söktüm.

Kullanan kaldı mı ? :) Ancak gerçekten lazımsa bir tane eklenebilir.

DVD-ROM kullanıyor musun ?

Benim kasamda da var o külüstürlerden bir tane, IDE girişli. Sırf kötü göründüğünden söktüm.

Kullanan kaldı mı ? :) Ancak gerçekten lazımsa bir tane eklenebilir.

Abi bu siteyi keşfedince donanım konusunda ne kadar cahil olduğumu anladım, 11 yıllık hardcore gamer olmama rağmen :D Abi oyun yükleyceğim ya ondan dedim ben :D Şu anki PC çok eski bu yüzden DVD ROM kullanıyorum. Daha iyisi varsa o da olur.

Bu arada bunu diyorum:http://www.vatanbilgisayar.com/Optik Sürücüler/products.aspx?L2=OEMOPT CD DVD takılacak yer işte oyun yüklemek için PC'ye :)

- - - Güncellendi - - -

Abi bu sistem de kötü oldu biraz. Aslında Oğuzhan abinin yaptığı sistemi çok sevdim ama GAMER oldığım için sık sık oyun yüklemem gerek, o sistemdede dvd rom yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı