Buyur bu da benim topladığım sistem. Vatan bilgisayardaki çalışanların topladığı sistemdeki işlemci bütçe için biraz fazla olmuş. O işlemcinin bir altını seçip daha performanslı bir ekran kartı koydum sisteme. Seçim senin hanisini istersen onu alabilirsin.
Eki Görüntüle 27630
Everest kasa önermiyoruz @Tolga Şahin . PSU belirli bir süre sonra ses yapıyor ve kasa çok kullanışsız.Bu sistemi alabilirsiniz. Eki Görüntüle 27631
AMD işlemciler soğutucusuz kullanılmaz. Çok ısınıyorlar ve stok fanı ses yapıyor.Bu sistemi alabilirsiniz. Eki Görüntüle 27631
Anakart konusunda gereksiz masraf yapmışsınız. Ayrıca bu bütçedeki bir sisteme işlemci soğutucusu almak doğru olmaz.
Everest kasa önermiyoruz @Tolga Şahin . PSU belirli bir süre sonra ses yapıyor ve kasa çok kullanışsız.
Everest kasa önermiyoruz @Tolga Şahin . PSU belirli bir süre sonra ses yapıyor ve kasa çok kullanışsız.
AMD işlemciler soğutucusuz kullanılmaz. Çok ısınıyorlar ve stok fanı ses yapıyor.
Kasayı kullandım ve ilk açılışta beni çok rahatsız eden sesler çıkarıyordu. Biz derken de Sosyal deki çoğu arkadaşımız kasayı önermiyor.Bilmediğiniz nereden belli... Kasayı kendim kullanıyorum. Beğenmeseydim önermezdim merak etme. Ayrıca kim bu "biz" sen önermiyor olabilirsin ben öneriyorum. Ayrıca psu' nun belirli bir süre sonra ses yaptığını nereden çıkardınız. Kasayı hiç kullandınız mı ya da hiç gerçek hayatta gözle gördünüz mü merak ediyorum.
Kasayı kullandım ve ilk açılışta beni çok rahatsız eden sesler çıkarıyordu. Biz derken de Sosyal deki çoğu arkadaşımız kasayı önermiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.